Una de les principals raons de ser de Coeli és fer atractives i accessible les col·leccions per posar en valor el patrimoni cultural.

La transformació digital és una realitat i Coeli li dóna resposta amb una tecnologia moderna adaptada als estàndards de museus i arxius. Coeli és una aplicació al núvol (SaaS) que ajuda a les institucions patrimonials a gestionar les seves col·leccions: publicar-les online, catalogar-les i gestionar-ne els fluxos de treball.

Coeli va néixer el 2017 gràcies a un equip d’experts en serveis en tractament documental i gestió de la informació per a biblioteques, arxius i museus. Consultors de patrimoni cultural que van veure l’oportunitat de crear una eina preparada perquè tot tipus d’institucions, independentment de les seves dimensions i recursos, poguessin publicar les col·leccions en línia i tinguessin a l’abast una eina de documentació avançada.

Pots seguir llegint sobre nosaltres al blog.


Amb qui col·laborem

Spectrum Partner

Spectrum de Collection Trust és un estàndard britànic, de referència internacional, que estableix els procediments per a la gestió de col·leccions de patrimoni cultural. Coeli és partner de Spectrum des de 2018.

Spectrum

L'Asociación Española de Museólogos difon i serveix de fòrum de trobada dels coneixements i avenços en l'àmbit museològic espanyol. Coeli és membre institucional des de 2019.

AEM