Inici / Solucions / Complements

Coeli és escalable. Tria els complements que vulguis.

Personalitza la teva solució amb complements per a una flexibilitat definitiva i amplia el teu programari a mesura que creix la teva col·lecció. Aquest és un dels avantatges del nostre sistema de gestió de col·leccions modular.


Plugin WordPress

Traduccions

DAM +

Exposicions +

Biblioteca +

Restauració +

Plugin de WordPress

Connecta'l a la teva pàgina

Actualitzacions immediates

Imatges, àudio, vídeos, PDF

Publica la teva col·lecció en línia en un sol clic dins la teva pàgina de WordPress, permetent l’accés universal al contingut digital de la teva col·lecció patrimonial.

Experimenta una sincronització en temps real, atès que qualsevol canvi que facis a la base de dades es reflecità immediatament a la teva pàgina de WordPress.

Mostra la teva col·lecció en línia en els formats que tu vulguis, atès que suporta la visualització de diferents formats d’imatges (JPG, PNG, etc.), àudios, vídeos i documents.

Crea llistats i agrupacions

Cerca lliure i cerca avançada

Personalitza'n el disseny

Dissenya vàries llistes per a les teves col·leccions en línia, organitza-les segons la teva narrativa o mostra tota la teva col·lecció junta aprofitant al màxim les possibilitats dels filtres.

Inclou la cerca de text lliure, mostra els filtres o aprofita la funcionalitat de cerca avançada, dotant els teus usuaris de l’eina per endinsar-se més en profunditat en la teva col·lecció.

Configura els elements de les fitxes de la teva col·lecció en harmonia amb la teva identitat corporativa, personalitzant-ne el disseny i l’estructura per a la coherència digital.

Digue'ns com podem ajudar el teu equip.

Traduccions

Entorn multilingüe

Edita els teus vocabularis

Afegeix qualsevol idioma

Treballa en un sistema de gestió de col·leccions multilingüe disponible actualment en anglès, espanyol, francès, italià, txec i català, i afegix qualsevol llengua que necessitis.

Tradueix qualsevol informació dels teus objectes patrimonials (títol, descripció, història de l’objecte, etc.) i tots els teus conceptes i vocabularis controlats utilitzats en la col·lecció.

Aprofita la nostra flexibilitat i afegeix qualsevol idioma addicional que desitgis sense límits, permetent-te realitzar cerques senzilles i avançades en qualsevol dels idiomes.

Importacions massives

Exportacions multi-idioma

Aconsegueix més audiència

Importa les teves traduccions en bloc per estalviar temps i gestionar el contingut multilingüe de tots els teus actius patrimonials d’una forma àgil i intuïtiva.

Configura les teves plantilles d’exportació en Word o Excel en un o diversos idiomes, obtenint fàcilment cartel·les expositives, informes de restauració, contractes de préstec, etc.

Comparteix el teu patrimoni en línia en diferents idiomes per arribar a un públic més ampli, interactuar amb comunitats diverses i fomentar la comprensió intercultural de la teva col·lecció.

Vols veure aquestes funcionalitats en acció?

DAM +

Millora la gestió de metadades

Carrega diferents formats

Gestiona drets i llicències

Utilitza l’esquema de metadades de Dublin Core, que ofereix un marc estandarditzat per organitzar i descriure recursos digitals, assegurant coherència i interoperabilitat.

Carrega els teus actius digitals en diversos formats (imatges, vídeos, àudio i documents) de manera individual o massiva, assegurant una gestió eficient dels teus fitxers.

Registra els detalls de generació dels teus recursos digitals i gestiona els seus drets d’ús i llicències d’explotació, incloent-hi l’autoria, dates de validesa dels drets, usos permesos i més.

Augmenta l'emmagatzematge

Optimització per a la web

Integració amb altres DAMs

Gestiona els teus actius digitals en un programari totalment escalable, el que significa que pots expandir el teu emmagatzematge fàcilment sene limitacions.

Genera automàticament derivats optimitzats i resolucions adaptades dels teus béns patrimonials per al lloc web, garantint així l’accessibilitat i la visualització eficient en línia.

Centralitza cada aspecte de la teva col·lecció important actius digitals des de qualsevol altre solució DAM mitjançant URL eterns, simplificant la gestió dels teus actius digitals.

Explica'ns les necessitats de la teva col·lecció.

Exposicions +

Gestiona les exposicions

Selecciona els teus béns

Adjunta totes les imatges

Utilitza les fitxes de gestió d’exposicions per enregistrar totes les dades rellevants sobre l’exposició o activitat (gestió econòmica, planificació, plànols, validació, etc.).

Indica si els objectes patrimonials seleccionats han estat acceptats o descartats per a l’exposició, juntament amb la seva fase actual de gestió, històric de tasques i molt més.

Inclou fotografies de l’exposició, que poden tenir drets d’explotació exclusius. En cada cas, pots especificar els drets que es tenen per a cada imatge, assegurant una documentació rigorosa.

Exporta les cartel·les

Exporta llistats de premsa

Històric de cada objecte

Personalitza les teves cartel·les i exporta-les en format Word, fet que et permetrà estalviar temps i obtenir resultats adaptats als materials gràfics de la teva exposició.

Personalitza els teus llistats de premsa i exporta’ls en format Word, fet que et permetrà crear materials de premsa professionals adaptats a cada exposició.

Garanteix el seguiment complet del cicle de vida dels teus béns patrimonials accedint al seu històric, que mostra un registre de totes les exposicions i activitats en les què ha participat.

Eleva la teva col·lecció patrimonial a un altre nivell.

Biblioteca +

Punts d'accés

Encapçalaments de matèria

Potent motor de cerca

Aprofita al màxim la base de dades de la teva biblioteca amb el nostre punt d’accés OAI-PMH, que permet la recol·lecció de plataformes cap a Europeana (Dublin Core, Darwin Core, EDM).

Desbloqueja el potencial complet de les nostres eines per crear el teu Thesaurus o incorporar-ne altres de referències com ara AAT Getty, VIAF, Geonames i més a la teva col·lecció.

Utilitza el nostre potent motor de cerca avançada basat en Elasticsearch per realitzar cerques senzilles i avançades amb facilitat i garantir la millor experiència a l’usuari.

Linked Open Data

Centralitza el flux de treball

Segueix els estàndards

Enriqueix el teu catàleg aprofitant el poder de les dades enllaçades, maximitzant l’accessibilitat i la interconnectivitat a través de la col·lecció de la teva biblioteca per a l’intercanvi d’informació.

Treballa en un entorn de col·leccions amb seccions de treball separades per a cada àrea de la biblioteca, assignant permisos de rol diferents mentre col·labores a la mateixa plataforma.

Segueix els estàndards internacionals de Spectrum i ISAD(G) i potencia les teves dades amb models conceptuals com CIDOC-CRM, CDWA, SKOS Concept, Dublin Core, etc.

El nostre equip t'acompanya en tot moment.

Restauració +

Crea informes de restauració

Enllaça amb tasques o activitats

Afegeix documents i imatges

Registra diversos tipus d’informes: informes d’avaluació de l’estat, informes de restauració, informes de transport i molt més per mantenir actualitzats tots els processos de restauració.

Associa cada informe de restauració amb un o diversos objectes i enllaça’l amb altres tasques relacionades (préstecs, entrades, sortides, moviments, etc.) o activitats específiques.

Adjunta documents i imatges específiques a cada informe (anàlisis, imatges detallades de danys o restauracions, etc.), que s’inclouran dins de l’informe de restauració i el mòdul DAM.

Històric de cada objecte

Exportació d'informes en Word

Millora la teva productivitat

Garanteix el seguiment exhaustiu del cicle de vida dels teus objectes patrimonials accedint al seu historial, que mostra totes les tasques de conservació i restauració realitzades a l’objecte.

Descarrega i imprimeix fàcilment els informes de restauració en format Word des de Coeli, aprofitant al màxim la centralització de tota la informació dins d’un mateix entorn

Impulsa les tasques de restauració amb el nostre mòdul especialitzat en conservació i restauració, que et permet assignar responsabilitats i programar tasques per augmentar l’eficiència.

Com puc treure el màxim partit a la meva col·lecció?