Els nostres partners

Ets un professional del patrimoni i creus que podem ajudar els teus clients?
Col·laborem junts aportant les millors solucions per al sector GLAM.

Com potenciem cada projecte

Som un equip expert en la gestió de dades de l’àmbit patrimonial. Inspirats en la filosofia de “Create once, publish everywhere”, la nostra tecnologia neix per donar resposta a les necessitats de museus, galeries, arxius i biblioteques en un món interconnectat. Coeli és una aplicació al núvol (SaaS) escalable, dissenyada per treure el màxim partit a cada projecte gràcies a la seva estructura modular. Si vols treballar colze a colze amb una empresa nativa digital volcada en la innovació tecnològica del sector cultural, t’expliquem per què Coeli és la teva solució.

Tu poses l'expertesa,
nosaltres la tecnologia

Acompanya els teus clients en la gestió de la seva col·lecció amb una tecnologia dissenyada per a tot tipus d’institucions patrimonials. Coeli és un potent gestor de metadades adaptat als estàndards de referència internacional del sector GLAM.

Aposta per la innovació
digital i la creativitat

Tecnologia moderna i interoperable perquè els clients puguin treure el màxim partit de les dades de la seva col·lecció patrimonial. Coeli és un entorn preparat per explotar i reutilitzar les dades en un entorn àgil i intuïtiu per a l’usuari.

Ofereix solucions flexibles
segons l'ús

Des d’un entorn de catalogació bàsic que pot funcionar com a capa d’interoperabilitat, fins a una eina de gestió integral de col·leccions. Coeli t’ofereix un cost adaptat segons la capacitat d’emmagatzematge i consultes.

Amb qui col·laborem

Spectrum Partner

Spectrum és el segell de qualitat de Collection Trust, l’estàndard britànic de referència internacional que estableix els procediments de gestió de col·leccions del patrimoni cultural. Des del 2018, Coeli és un dels Spectrum Partners.

Llegeix més informació aquí.

La Asociación Española de Museólogos té per objectiu esdevenir una plataforma de difusió del coneixement, avenços i novetats de l’àmbit museològic desenvolupats a tall nacional. Des del 2019, Coeli n’és membre institucional.

Llegeix més informació aquí.

FESABID (Federación Española de Sociedades de Archivística, Biblioteconomía, Documentación y Museística) es una entitat privada sense ànim de lucre, fundada l’any 1988, que agrupa una àmplia majoria de les associacions i col·legis professionals del sector de la informació i documentació a Espanya. Des de 2022, som part del Clúster de FESABID.

Llegeix més informació aquí.

Partners implementadors

Els nostres partners són implementadors del producte de Coeli.

Abana és una empresa espanyola amb més de 23 anys d’experiència que compta amb un equip de més de cent professionals. Especialitzada en sistemes d’informació, transformació digital i serveis de gestió documental per a museus, arxius, biblioteques, empreses i institucions privades i públiques. Des del 2021, és partner implementador al territori espanyol a excepció de Catalunya.

Madrid. Avinguda Emperatriz Isabel, 12
28019 | +34 91 560 20 88
http://abana.es/

Nubilum és l’empresa catalana dedicada a la consultoria i prestació de serveis a museus, arxius i biblioteques, especialitzada en la documentació i gestió de la informació. Fan seu el lema d’integrar el coneixement, preservar-lo i fer-lo accessible per a tothom. Des del naixement de l’eina, és partner implementador de Coeli arreu de Catalunya.

Barcelona. Gran Via de les Corts Catalanes, 575, 1r 1a
08011 | +34 93 100 30 94
http://nubilum.cat/

Ianus.Art és una empresa txeca especialitzada en projectes sobre la preservació del patrimoni cultural. Amb més de 17 anys d’experiència en el sector de la curadoria de catàlegs artístics, treballen amb la missió d’oferir solucions tecnològiques i innovadores per a la conservació i preservació dels béns patrimonials.

Olomouc. Pavelkova 598/11, Holice
779 00 | + 420 608 717 395
https://ianus.art/

Coeli ha comptat amb l’ajuda del cupó eTrade 2022.

Vols col·laborar amb nosaltres?
Estarem encantats de rebre't.

Barcelona. Bailèn 71, entresòl 4a.
08009 | +34 931 006 233

    🔐 Coeli es compromet a protegir i respectar la teva política de privacitat, tal com pots llegir a les nostres Condicions d'ús. Les dades personals introduïdes en aquest formulari seran emmagatzemades en un fitxer propietat de Coeli Platform S.L. per informar-te sobre els nostres serveis i actualitzacions.