Inici / Solucions / Catalogar col·leccions

ADVANCED

Catalogar col·leccions seguint els estàndards

Coeli és la porta d’entrada per al teu inventari. Cataloga els teus béns patrimonials seguint els estàndards del sector i assegura’t que les teves col·leccions siguin accessibles al públic fàcilment.

Què inclou aquesta solució?

Descobreix les funcionalitats de Coeli Advanced

 • Al núvol
 • Usuaris il·limitats
 • Inventari de base
 • Thesaurus
 • Documentació
 • Registre (Spectrum Base)
 • API Rest
 • Widget públic
 • Suport del nostre equip

Quins clients utilitzen Coeli Advanced?

Estem compromesos amb cada projecte

L’equip de Coeli ofereix solucions per catalogar col·leccions a museus, galeries d’art, arxius, universitats, biblioteques especialitzades, fundacions, empreses, institucions públiques i molts altres

Catalogar col·leccions amb Coeli Advanced

Registra els teus béns amb la nostra plataforma documental avançada


Al núvol

Edita el teu catàleg des del navegador

Accedeix a la teva base de dades a través d’un navegador web des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, portàtil, ordinador). Aprofita els avantatges del nostre servei al núvol per a la catalogació de col·leccions patrimonials, experimentant la col·laboració de tot l’equip en temps real.

Software to catalog collections, with the tablet mobile phone and computer

Experts en dades

Gestiona els teus vocabularis eficaçment

Enriqueix cada bé patrimonial en profunditat gràcies als nostres formularis de metadades establint connexions amb fonts de referència mitjançant Linked Open Data. A més a més, pots crear el teu Thesaurus o enllaçar vocabularis amb els de referència internacional (AAT Getty, VIAF, Geonames, Wikipedia, etc.), alhora que també establixes jerarquies, sinònims i traduccions dels teus conceptes en qualsevol idioma.

[esquerra] De Andrejs Abele, John P. McCrae, Paul Buitelaar, Anja Jentzsch i Richard Cyganiak – http://lod-cloud.net/, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=59839961


Flexibilitat

Inventaria tot tipus de béns patrimonials

Potencia de manera efectiva tots els tipus de col·leccions patrimonials, oferint una flexibilitat de metadades per a les necessitats descriptives de cada tipologia, des de l’arqueologia, botànica, arts, documents, ciència, etnologia, zoologia, gràfica, mineralogia, immaterials i molt més.

PUBLICACIÓ EN LÍNIA

Connecta la teva col·lecció amb la web

Utilitza les nostres eines integrades de difusió de Coeli Advanced per publicar el catàleg en línia. Selecciona el contingut que vols difondre fàcilment mantenint el teu lloc web actualitzat, atès que qualsevol canvi a la base de dades es reflectirà immediatament a la teva pàgina web.

Per què triar Coeli per a la teva col·lecció

Treu el màxim partit a la catalogació de col·leccions amb Coeli Advanced


Al núvol

Accedeix a la teva col·lecció des de qualsevol dispositiu mitjançant un navegador web

Tipologies

Gestiona qualsevol categoria d'objecte patrimonial amb els formularis de metadades

Estàndards

Utilitza els estàndards del sector com Spectrum, SKOS, CIDOC-CRM, Dublin Core, etc.

Thesaurus

Crea el teu Thesaurus o enllaça'l amb un de referència per a consistència de termes

Multilingüe

Experimenta un entorn multilingüe i tradueix les teves dades fàcilment

Informes

Exporta els teus informes personalitzats en arxius Word, Excel o CSV

Linked Open Data

Interconnecta les dades per millorar-ne la usabilitat

DAM*

Carrega tots els teus actius digitals (imatges, vídeos, àudio, documents)

Espai de treball

Crea àrees de treball segmentades per organitzar les seccions de la institució

Publicació web

Comparteix el teu catàleg en línia amb els nostres widgets, plugins o API Rest

Plugin de WordPress*

Connecta la teva col·lecció a la teva pàgina de WordPress

Suport i formació

El nostre equip compromès està dedicat a ajudar-te

FLEXIBILITAT

Vols ampliar Coeli Advanced? Fes-ho amb els nostres complements

Adapta Coeli Advanced amb els nostres sis complements per ajustar-lo a les teves necessitats actuals i assegurar que el nostre programari et continuï beneficiant mentre la teva col·lecció patrimonial creix. Descobreix la flexibilitat i escalabilitat de Coeli, un programari dissenyat per créixer al teu costat.


Plugin WordPress

Traduccions

DAM +

Exposicions +

Biblioteca +

Restauració +

Accedeix a la nostra solució basada al web des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet (mòbil, tauleta, portàtil, ordinador). Simplement proporciona el teu correu electrònic i contrasenya per començar. A més a més, recorda que els usuaris són il·limitats així que podràs convidar a tots els membres de l’equip.

Si tens curiositat per veure com funciona, sol·licita’n una demostració gratuïta.

Coeli dóna suport a tot tipus de col·leccions patrimonials, oferint una flexibilitat inigualable en la gestió de les diverses necessitats descriptives per a cada tipologia de col·lecció, des de l’arqueologia fins a la botànica, les arts, els documents, l’etnologia, la gràfica, l’immoble i molt més.

Contacta amb nosaltres per començar a potenciar la teva col·lecció.

El nostre equip compta amb una llarga experiència en la migració de diferents sistemes. D’aquesta manera, Coeli permet una integració perfecta per a catalogar col·leccions en línia, sincronitzant-nos amb la teva base de dades actual a través dels nostres mecanismes d’interoperabilitat.

Vols saber-ne més detalls? Contacta amb nosaltres.

Coeli és un programari amigable per a l’usuari i intuïtiu, assegurant que tothom a l’equip pugui publicar, gestionar i catalogar col·leccions amb facilitat. Nosaltres oferim acompanyament per a cada client, a més a més de formacions personalitzades i una pàgina web de suport amb vídeos i manuals pas a pas per recolzar el vostre aprenentatge.

Vols experimentar-ho de primera mà? Sol·licita’n una prova.

Coeli ofereix un servei al núvol (SaaS), eliminant la necessitat d’instal·lacions complexes o de gestionar la infraestructura des de la teva institució. Amb aquest model, rebràs manteniment i actualitzacions gratuïtes, assegurant que la teva institució estigui sempre equipada amb les últimes actualitzacions gaudint d’una escalabilitat total per créixer.

Coeli està basat en els estàndards internacionals de gestió i descripció de col·leccions com Spectrum, CIDOC-CRM, CDWA, SKOS Concept, Dublin Core, etc., alhora que promou la vinculació de dades amb Linked Open Data (LOD) i vocabularis de referència com Getty AAT, Geonames, VIAF i més.

Vols fer-nos una pregunta? Contacta amb nosaltres.

Per descomptat. Coeli et permet definir permisos d’accés, lectura, escriptura i funcionalitats específiques (exportacions, canvis massius, eliminació de registres, etc.), oferint rols predeterminats o grups d’usuaris per a administració, gestió, edició i lectura, que es poden personalitzar segons les necessitats de la teva institució.

Sol·licita’n una prova gratuïta per explicar-nos les teves necessitats.

Mostra les teves col·leccions en línia utilitzant els nostres widgets, el connector WordPress o l’API Rest per a servir al públic, alhora que adaptes l’aparença visual i l’estil a la identitat corporativa de la teva institució.

Vols començar a difondre el teu patrimoni? Explica’ns les teves necessitats.

Si vols conèixer el cost del nostre programari per a catalogar col·leccions, visita la nostra pàgina de preus per posar-te en contacte amb un dels nostres professionals que avaluarà les teves necessitats específiques i personalitzarà un pressupost per a la teva institució.

El nostre equip està compromès a maximitzar el potencial de la teva col·lecció. Així doncs, t’oferim un acompanyament personalitzat per a cada projecte, amb formació segons les teves necessitats i una pàgina web de suport amb vídeos i manuals pas a pas per ajudar-te a treure el màxim partit de la teva col·lecció amb Coeli Advanced.

Sol·licita una demostració gratuïta per descobir-ne totes les possibilitats.

“Les dades migren al software de gestió i difusió documental Coeli Platform, que posa a punt una nova versió de la base amb una cerca més eficient i flexible, una major presència a la xarxa i una presentació atractiva on les imatges són protagonistes”

Neus Verger · Responsable de la Biblioteca de Reserva (CRAI)

Estem compromesos amb l'èxit del teu projecte.
El nostre equip t'acompanya en tot moment.

Encara busques la millor solució per a tu?

Coeli és un programari modular que s'adapta a les necessitats de la teva institució.

STARTER

Collections Software_Collection Management System for Publishing Collections Online
Publicació
Comparteix la teva col·lecció patrimonial amb el món digital

Més informació
ADVANCED

Icon for the collection Management System Software for Cataloging and Inventory Software
Publicació | Catalogació
Impulsa el teu inventari seguint estàndards documentals

ENTERPRISE

Collection Management System logo Coeli
Publicació | Catalogació | Gestió
Optimitza la teva institució amb millors pràctiques en gestió de col·leccions

Més informació
Vols que t'ensenyem com aquestes funcionalitats ajudaran la teva institució?

  🔐 Coeli es compromet a protegir i respectar la teva política de privacitat, tal com pots llegir a les nostres Condicions d'ús. Les dades personals introduïdes en aquest formulari seran emmagatzemades en un fitxer propietat de Coeli Platform S.L. per informar-te sobre els nostres serveis i actualitzacions.