Inici / Solucions / Publicació de col·leccions

STARTER

Publicació de col·leccions en línia

Coeli és una plataforma fàcil d’utilitzar. Comparteix les teves col·leccions patrimonials amb tothom a través de les nostres eines de difusió digital per posar en valor el teu patrimoni.

Què inclou aquesta solució?

Descobreix les funcionalitats de Coeli Starter

  • Al núvol
  • Usuaris il·limitats
  • Inventari de base
  • API Rest
  • Widget públic
  • Suport del nostre equip

Quins clients utilitzen Coeli Starter?

Impulsem tot tipus de col·leccions patrimonials

L’equip de Coeli treballa per a la publicació de col·leccions en línia de museus, galeries d’art, arxius, universitats, biblioteques especialitzades, fundacions, empreses, institucions públiques i molts altres

Publicació de col·leccions en línia amb Coeli Starter

Amplia l'abast de la teva col·lecció compartint el teu patrimoni en línia


AL NÚVOL

Accedeix a la teva col·lecció en línia

En qualsevol lloc, en qualsevol moment. Publica la teva col·lecció en línia gràcies al nostre programari al núvol, des d’on tots els membres de l’equip podreu accedir de forma col·laborativa a través del navegador web mitjançant qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta, portàtil, ordinador).

Computer and laptop with the collection management system Coeli for museums archives libraries and universities

INTEROPERABLE

Gaudeix d'actualitzacions en temps real

Connecta la base de dades a la teva pàgina web, assegurant-te que la informació presentada estigui sempre actualitzada. D’aquesta manera, t’estalviaràs temps perquè qualsevol canvi a la base de dades es reflectirà immediatament al teu lloc web, com afegir o editar els béns patrimonials.

FÀCIL D'UTILITZAR

Personalitza la teva identitat corporativa

Augmenta l’abast de la teva col·lecció patrimonial amb el nostre widget públic, API Rest i plugin de WordPress, adaptat per ajustar-se a la identitat gràfica de la teva institució. A partir d’ara, publica la teva col·lecció en línia personalitzant l’aparença per reflectir l’estil únic de la teva institució.


Explora el projecte arquitecturacatalana.cat publicat amb l’API de Coeli

CONNECTA AMB EL PÚBLIC

Desplega la teva creativitat amb filtres, mapes, gràfics, cronologies i molt més

Aprofita al màxim les nostres eines per transformar la informació de la teva col·lecció patrimonial en elements de difusió captivadors i informatius, des de la creació de mapes interactius, cronologies i línies de temps fins a l’elaboració de constel·lacions i l’aplicació de diferents filtres.

Tens un lloc web WordPress? Descobreix el nostre plugin →

Per què triar Coeli per a la teva col·lecció

T'acompanyem en la publicació de col·leccions en línia


Al núvol

Accedeix a la teva col·lecció des de qualsevol dispositiu mitjançant un navegador web

Multilingüe

Experimenta un entorn multilingüe i tradueix les teves dades fàcilment

Plugin de WordPress*

Connecta la teva col·lecció a la teva pàgina de WordPress

Importacions

Carrega les teves dades en Excel i CSV o sincronitzar-les amb la nostra eina CoeliSync

Widgets

Mostra el teu catàleg en línia sense necessitat de desenvolupament web

Informes

Exporta els teus informes personalitzats en Word, Excel o CSV

API Rest

Crea visualitzacions personalitzades amb les dades de la teva col·lecció

Suport i formació

El nostre equip compromès està dedicat a ajudar-te

FLEXIBILITAT

Vols ampliar Coeli Starter? Fes-ho amb els nostres complements

Adapta Coeli Starter amb els nostres sis complements per ajustar-lo a les teves necessitats actuals i assegurar que el nostre programari et continuï beneficiant mentre la teva col·lecció patrimonial creix. Descobreix la flexibilitat i escalabilitat de Coeli, un programari dissenyat per créixer al teu costat.


Plugin WordPress

Traduccions

DAM +

Exposicions +

Biblioteca +

Restauració +

Accedeix a la nostra solució basada al web des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet (mòbil, tauleta, portàtil, ordinador). Simplement proporciona el teu correu electrònic i contrasenya per començar. A més a més, recorda que els usuaris són il·limitats.

Si tens curiositat per veure com funciona, sol·licita’n una demostració gratuïta.

Coeli dóna suport a tot tipus de col·leccions patrimonials, oferint una flexibilitat inigualable en la gestió de les diverses necessitats descriptives per a cada tipologia de col·lecció, des de l’arqueologia fins a la botànica, les arts, els documents, l’etnologia, la gràfica, l’immoble i molt més.

Contacta amb nosaltres per començar a potenciar la teva col·lecció.

Coeli permet una integració perfecta amb la teva base de dades existent per a la publicació de col·leccions en línia, sincronitzant-la amb la nostra eina interoperable CoeliSync o important fitxers Excel o CSV fàcilment. El nostre equip et proporcionarà acompanyament i formació durant tot aquest procés.

Vols saber-ne més detalls? Contacta amb nosaltres.

Coeli és un programari amigable per a l’usuari i intuïtiu, assegurant que tothom a l’equip pugui catalogar, gestionar i publicar col·leccions en línia amb facilitat. Nosaltres oferim acompanyament per a cada client, a més a més de formacions personalitzades i una pàgina web de suport amb vídeos i manuals pas a pas per recolzar el vostre aprenentatge.

Vols experimentar-ho de primera mà? Sol·licita’n una prova.

Coeli ofereix un servei al núvol (SaaS), eliminant la necessitat d’instal·lacions complexes o de gestionar la infraestructura des de la teva institució. Amb aquest model, rebràs manteniment i actualitzacions gratuïtes, assegurant que la teva institució estigui sempre equipada amb les últimes actualitzacions gaudint d’una escalabilitat total per créixer.

Si ja tens un lloc web de WordPress, utilitza el nostre plugin per a publicar col·leccions en línia amb filtres, agrupacions, cerques i més opcions. El plugin es connecta directament amb la teva base de dades, assegurant actualitzacions en temps real, i es pot personalitzar fàcilment per ajustar-se a la teva identitat corporativa.

Llegeix més informació sobre el nostre connector de WordPress.

Per descomptat. Coeli t’ofereix funcionalitats de personalització per adaptar-se a la identitat corporativa de la teva institució per a la publicació de col·leccions en línia dins del teu lloc web actual, mitjançant els nostres widgets, plugin de WordPress i API Rest.

Vols descobrir totes les possibilitats de disseny per a la teva col·lecció? Posa’t en contacte amb nosaltres.

Experimenta les capacitats màximes de les teves dades amb la nostra API Rest, integrant Coeli amb altres sistemes i aplicacions seguint les normes de seguretat del lloc web. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix.

Si vols conèixer el cost del nostre programari de col·leccions per a la teva institució, visita la nostra pàgina de preus per posar-te en contacte amb un dels nostres professionals que avaluarà les teves necessitats específiques i personalitzarà un pressupost per a la teva institució.

El nostre equip està dedicat a ajudar-te a maximitzar el potencial de la teva col·lecció. Oferim un acompanyament dedicat per a cada projecte, formació personalitzada segons les teves necessitats i una pàgina web de suport amb vídeos i manuals pas a pas per ajudar-te a treure el màxim partit de la teva col·lecció en tot moment.

Sol·licita una demostració gratuïta per descobir-ne totes les possibilitats.

“L’eina permet una àmplia diversitat d’opcions per il·lustrar les dades: representació de les relacions entre els termes del vocabulari de manera gràfica i dinàmica, possibilitat d’afegir imatges, geolocalitzacions, etc.”

Carme Masagué · Unitat de Procés Tècnic (CRAI UB)

Estem compromesos amb l'èxit del teu projecte.
El nostre equip t'acompanya en tot moment.

Encara busques la millor solució per a tu?

Coeli és un programari modular que s'adapta a les necessitats de la teva institució.

STARTER

Collections Software_Collection Management System for Publishing Collections Online
Publicació
Comparteix la teva col·lecció patrimonial amb el món digital

ADVANCED

Icon for the collection Management System Software for Cataloging and Inventory Software
Publicació | Catalogació
Impulsa el teu inventari seguint estàndards documentals

Més informació
ENTERPRISE

Collection Management System logo Coeli
Publicació | Catalogació | Gestió
Optimitza la teva institució amb millors pràctiques en gestió de col·leccions

Més informació
Vols que t'ensenyem com aquestes funcionalitats ajudaran la teva institució?

    🔐 Coeli es compromet a protegir i respectar la teva política de privacitat, tal com pots llegir a les nostres Condicions d'ús. Les dades personals introduïdes en aquest formulari seran emmagatzemades en un fitxer propietat de Coeli Platform S.L. per informar-te sobre els nostres serveis i actualitzacions.