Logo de Coeli Cumulus, producte per a la documentació de col·leccions

Coeli Cumulus

El pla perfecte per a la documentació de col·leccions patrimonials

Documenta la teva col·lecció patrimonial

Cataloga tots els béns de la teva col·lecció patrimonial amb flexibilitat i tot el rigor necessari. El pla Coeli Cumulus és la teva solució ideal si vols donar vida pròpia a qualsevol entitat i tipologia patrimonial del teu fons d’arxiu seguint els estàndards del sector GLAM. Els Cumulus són núvols que creixen verticalment, així que elevem la teva col·lecció patrimonial al pròxim nivell amb aquesta solució.

T’oferim una plataforma multilingüe per a documentar i publicar la teva col·lecció en línia, d’una forma àgil i intuïtiva. L’estructura general de Coeli té en compte models conceptuals de referència com el CIDOC-CRM i està orientada a la vinculació de dades seguint les directrius de Linked Open Data i la vinculació amb els vocabularis de referència com el Getty AAT, Geonames, VIAF, etc.

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball

Accés remot als usuaris des de qualsevol dispositiu

Coeli t’ofereix un número d’usuaris il·limitats. Accedeix a l’entorn de treball des de qualsevol dispositiu a través de connexió a Internet. Treballa de forma remota, sense necessitat de descarregar cap aplicació, i optimitza el flux de treball del teu equip.

Gestió eficient dels vocabularis

Enriqueix amb metadades tota la informació i enllaça-la amb Linked Open Data. Crea el teu propi Thesaurus per incloure una jerarquia de conceptes o bé vincula fàcilment amb vocabularis de referència (AAT, VIAF, Geonames, Wikipedia, etc.)

Coeli és un servei al núvol (SaaS). Els usuaris accedeixen a l’aplicació a través de qualsevol dispositiu connectat a Internet, sense necessitat de descarregar cap aplicació. És tan fàcil com això, només necessites un navegador i connexió a la xarxa per utilitzar-lo. Accedeix al teu entorn de treball en un sol clic i treballa de forma remota gràcies a la nostra tecnologia al núvol.

La tecnologia és el nostre servei, nosaltres ens encarreguem del manteniment de l’infraestructura tecnològica. Coeli disposa d’un emmagatzematge d’elements multimèdia amb un potencial de creixement il·limitat, un gran número d’usuaris treballant simultàniament i un potent motor de cerca basat en Elasticsearch. Amb la nostra plataforma, pagaràs en cada moment només per l’ús que en facis.

Documenta amb tot el rigor, profunditat i nivell de flexibilitat que necessitis, seguint els estàndards documentals. La solució de Coeli està basada en Spectrum, CIDOC-CRM, SKOS Concept i Dublin Core. Dona vida pròpia a cadascun dels teus objectes patrimonials, així com als autors, ubicacions geogràfiques, recursos d’informació, esdeveniments i activitats, col·leccions o conceptes.

Béns Patrimonials
Persones i Entitats
Conceptes i Thesaurus
Recursos d'informació
Llocs geogràfics
Col·leccions

Coeli Cumulus té en compte que hi ha diferents necessitats descriptives segons la tipologia patrimonial de cada col·lecció. Per aquest motiu, els formularis de metadades compten amb camps específics perquè els professionals de cada institució decideixin fins quin nivell de precisió volen arribar. No et deixis ni un detall en la documentació de col·leccions: identificació, descripció física, descripció temàtica, producció, recol·lecció, història de l’objecte, context d’utilització, part i components, exposicions i premis, bibliografia, imatges…i molt més!

Arqueologia
Botànica
Document
Minerologia
Paleontologia
Zoologia
Art
Ciència
Etnologia
Gràfic
Immoble
Immaterial

En un món interconnectat, els estàndards són vitals. Organitzar, descriure i mostrar la informació de manera comprensible tant per a les persones com per a les màquines és imprescindible per garantir l’accessibilitat i reutilització de les dades. En essència, l’estructura general de Coeli està concebuda en base al model conceptual CIDOC-CRM i l’estàndard Spectrum perquè puguis documentar la teva col·lecció seguint els estàndards de referència internacional del sector GLAM.

Des de Coeli Cumulus, els termes utilitzats per descriure la teva col·lecció tenen fitxa pròpia perquè puguis utilitzar vocabularis controlats des d’un principi. Enriqueix amb metadades cada peça d’informació i enllaça amb les fonts de referència amb Linked Open Data. Crea el teu Thesaurus per incloure jerarquia de conceptes, sinònims i traduccions a qualsevol idioma o bé carrega i fes servir directament un Thesaurus de referència.

Extreu informes en Excel o CSV per treballar les dades manualment. Selecciona els béns patrimonials d’un autor, d’una tipologia d’objecte o d’un interval cronològic segons més et convingui i, amb un segon clic, exporta els resultats per fer-ne un seguiment analític.

Extreu informes en Word a partir de plantilles personalitzades, alineades amb la teva imatge corporativa, definides pel mateix usuari amb tota la flexibilitat que t’ofereix Word: catàleg o llista d’inventari, cartel·les per a exposició, flyers publicitaris, etc.

Gaudeix d’un sistema de gestió de col·leccions modern i dinàmic, pensat per a l’ús extensiu dels professionals del sector GLAM (museus, arxius, biblioteques i galeries d’art). Coeli és un entorn de treball per a tots els usuaris, amb diverses funcionalitats per agilitzar la gestió patrimonial del dia a dia d’una forma àgil i intuïtiva: accions massives, mòduls, llistes de treball, cerques desades, etc. Coeli t’ho posa fàcil, amb una inferfície amigable juntament amb eines d’anàlisi i exportació de dades.

Visualitza la teva col·lecció en línia en un sol clic. T’oferim un catàleg bàsic que et permetrà publicar les col·leccions dins la teva pàgina corporativa en forma de widgets o microsite de forma àgil i intuïtiva. Enriqueix l’experiència dels usuaris afegint una cerca simple i avançada, fitxes de detall amb galeria d’imatges i un llistat de resultats amb filtres per facetes que permetran refinar la cerca.

A més a més, si vols dissenyar un projecte web personalitzat, posem a la teva disposició una API Rest JSON pensada per al desenvolupador web mantenint el rigor i la completesa de les dades. Disposa de les funcionalitats següents:

  • Cerca a text lliure
  • Paràmetres de cerca per a tots els camps
  • Paginació i ordenació dels resultats
  • Llistes de resultats facetades
  • Fitxes de detall completes

Coeli és una plataforma multilingüe configurada en català, castellà i anglès, tant a nivell d’interfície com de continguts. En aquest sentit, proporciona un espai de treball multilingüe en el qual qualsevol dada pot ser traduïda àgilment (vocabularis controlats, descripcions, llocs, autors, etc.), directament des de cada fitxa o bé mitjançant-ne importacions massives. L’usuari podrà afegir idiomes addicionals de forma il·limitada, podent fer cerques simples i avançades en qualsevol dels idiomes.

EL CAMÍ CAP A COELI

Coeli és una solució al núvol flexible, dissenyada a mida per a les necessitats de cada institució patrimonial. Gaudeix d’una atenció individualitzada, des del primer contacte inicial fins al suport a llarg termini amb el nostre equip.

1. Presentació en línia

Sol·licita una demostració en línia per conèixer les funcionalitats de Coeli. El nostre equip t’ensenyarà el sistema tecnològic des de dins, sense cap compromís, i clarificarem tots els dubtes que et sorgeixin.

2. Assessorament

Un cop feta la demostració, definiràs les característiques del projecte perquè valorem conjuntament com ajustar Coeli a les necessitats de la teva institució. Els nostres consultors t’acompanyaran en aquest procés.

3. Implementació

L’equip tècnic de Coeli s’encarregarà de crear el teu entorn a mida, al qual podràs accedir a través de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. També rebràs sessions de formació per aprofitar al màxim amb l’eina.

4. Manteniment & Suport

Com a servei al núvol (SaaS), garantim el manteniment de l’infraestructura tecnològica. Donem suport de forma contínua a tots els nostres usuaris a través d’una atenció propera i recursos d’aprenentatge.

Software Manage Collections demo

Vols provar Coeli? Sol·licita'l gratuïtament.

Endinsa’t al món de Coeli. Sol·licita una versió gratuïta per conèixer les funcionalitats del nostre potent gestor de metadades i aprendre com treure el màxim partit a la teva col·lecció patrimonial. Si vols descobrir l’eina àgil i intuïtiva del sector GLAM, fes clic en aquest botó per registrar la teva prova gratuïta.

PROVA'L

Quina és la teva solució ideal?

Per a la difusió de col·leccions.
Perquè la publicació en línia és clau en la valorització de la teva col·lecció.

Coeli Cirrus, publicació de col·leccions

COELI CIRRUS

Publicació

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ
Per a la documentació de col·leccions. Fer créixer i mantenir l’inventari dels teus fons patrimonials.

Logo de Coeli Cumulus, producte per a la documentació de col·leccions

COELI CUMULUS

Documentació

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ
Per a la gestió integral de col·leccions. Gestió de col·leccions transversal basada en l’estàndard d’Spectrum.

Logo del producte Coeli Cumulonimbus, gestió de col·leccions

COELI CUMULONIMBUS

Gestió

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ