Logo del producte Coeli Cumulonimbus, gestió de col·leccions

Coeli Cumulonimbus

Difusió, catalogació i gestió integral de col·leccions patrimonials

Gestiona la teva col·lecció patrimonial

Prepara’t per a l’eina més potent, pensada per a l’optimització del flux de treball de la teva institució cultural. La solució Coeli Cumulonimbus integra totes les tasques de gestió del dia a dia d’una col·lecció. Els Cumulonimbus són núvols que arriben fins al límit superior de la troposfera, on es produeixen tots els fenòmens meteorològics, i amb aquesta solució podràs registrar tots els moviments de la teva col·lecció.

Coeli està creat en base a Spectrum, l’estàndard internacional de gestió patrimonial arreu del sector GLAM. Per aquesta raó, amb Coeli podràs aplicar de manera nativa tots els procediments recomanats per als béns patrimonials, des del registre fins a l’extinció d’un objecte. Gaudeix d’un entorn de treball preparat per a la documentació, publicació i gestió integral de col·leccions de forma àgil i intuïtiva.

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball

Accés remot als usuaris des de qualsevol dispositiu

Coeli t’ofereix un número d’usuaris il·limitats, que podran accedir a l’entorn de treball des de qualsevol dispositiu a través de connexió a Internet. Treballa de forma remota, sense necessitat de descarregar cap aplicació, i optimitza el flux de treball del teu equip.

Spectrum Partner

Gestiona la teva col·lecció seguint els estàndards

Ens basem en el segell de qualitat d’Spectrum (Collection Trust), l’estàndard internacional que estableix els procediments de gestió de col·leccions del patrimoni cultural. Alhora, Coeli també incorpora aspectes descriptius d’altres esquemes de referència com el CDWA.

Coeli és un servei al núvol (SaaS). Els usuaris accedeixen a l’aplicació a través de qualsevol dispositiu connectat a Internet, sense necessitat de descarregar cap aplicació. És tan fàcil com això, només necessites un navegador i connexió a la xarxa per utilitzar-lo. Accedeix al teu entorn de treball en un sol clic i treballa de forma remota gràcies a la nostra tecnologia al núvol.

La tecnologia és el nostre servei, nosaltres ens encarreguem del manteniment de l’infraestructura tecnològica. Coeli disposa d’un emmagatzematge d’elements multimèdia amb un potencial de creixement il·limitat, un gran número d’usuaris treballant simultàniament i un potent motor de cerca basat en Elasticsearch. Amb la nostra plataforma, pagaràs en cada moment només per l’ús que en facis.

Coeli Cumulonimbus és un entorn orientat a tasques per a la gestió completa de les col·leccions, basat en les directrius procedimentals definides per Spectrum. Integra totes les accions que l’equip de gestió de col·leccions ha de dur a terme en el seu dia a dia, optimitzant-ne el flux de treball: gestió d’ingressos, registre d’entrada, registre de sortida, baixes, moviments de peces, estat de conservació, assegurances, danys i pèrdues, gestió de drets, gestió de reproduccions, préstecs d’entrada, préstecs de sortida, restauracions, taxacions, etc.

Ingrés
Entrada i sortida
Préstecs
Moviment i Ubicació
Registre
Valoració

El mòdul de tasques de Coeli Cumulonimbus permet programar tasques a realitzar en una data determinada i assignar-hi un responsable. Així doncs, es registra quan es comença a realitzar la tasca i la data en què finalitza. Cada tasca diposa de camps d’informació per registrar les dades corresponents a cada activitat, que es pot associar amb un o diversos béns patrimonials i adjuntar-hi documents o fotografies associades amb aquella tasca. En suma, aquestes tasques queden reflectides a l’històric de tasques realitzades sobre cada fitxa patrimonial.

La solució Coeli Cumulonimbus ofereix un panell estadístic per tal d’analitzar les dades de les col·leccions a través de gràfics dinàmics. La plataforma disposa d’una sèrie de panells gràfics estàndards, que poden ajustar-se fàcilment a les necessitats de la institució.

A més a més, l’usuari podrà crear informes personalitzats directament des de l’entorn de treball de Coeli seleccionant les peces d’interès (autoria, tipologia d’objecte, interval cronològic, etc.) i exportant-ne els resultats en format Excel, CSV o generant-ne informes en Word seguint les plantilles corporatives de manera flexible.

Extreu informes en Excel o CSV per treballar les dades manualment. Selecciona els béns patrimonials d’un autor, d’una tipologia d’objecte o d’un interval cronològic segons més et convingui i, amb un segon clic, exporta els resultats per fer-ne un seguiment analític.

Extreu informes en Word a partir de plantilles personalitzades, alineades amb la teva imatge corporativa, definides pel mateix usuari amb tota la flexibilitat que t’ofereix Word: catàleg o llista d’inventari, cartel·les per a exposició, flyers publicitaris, etc.

Visualitza la teva col·lecció en línia en un sol clic. T’oferim un catàleg bàsic que et permetrà publicar les col·leccions dins la teva pàgina corporativa en forma de widgets o microsite de forma àgil i intuïtiva. Enriqueix l’experiència dels usuaris afegint una cerca simple i avançada, fitxes de detall amb galeria d’imatges i un llistat de resultats amb filtres per facetes que permetran refinar la cerca.

A més a més, si vols dissenyar un projecte web personalitzat, posem a la teva disposició una API Rest JSON pensada per al desenvolupador web mantenint el rigor i la completesa de les dades. Disposa de les funcionalitats següents:

  • Cerca a text lliure
  • Paràmetres de cerca per a tots els camps
  • Paginació i ordenació dels resultats
  • Llistes de resultats facetades
  • Fitxes de detall completes

Gaudeix d’un sistema de gestió de col·leccions modern i dinàmic, pensat per a l’ús extensiu dels professionals del sector GLAM (museus, arxius, biblioteques i galeries d’art). Coeli és un entorn de treball per a tots els usuaris, amb diverses funcionalitats per agilitzar la gestió patrimonial del dia a dia d’una forma àgil i intuïtiva: accions massives, mòduls, llistes de treball, cerques desades, etc.. Coeli t’ho posa fàcil, amb una inferfície amigable juntament amb eines d’anàlisi i exportació de dades.

Coeli és una plataforma multilingüe configurada en català, castellà i anglès, tant a nivell d’interfície com de continguts. En aquest sentit, proporciona un espai de treball multilingüe en el qual qualsevol dada pot ser traduïda àgilment (vocabularis controlats, descripcions, llocs, autors, etc.), directament des de cada fitxa o bé mitjançant-ne importacions massives. L’usuari podrà afegir idiomes addicionals de forma il·limitada, podent fer cerques simples i avançades en qualsevol dels idiomes.

EL CAMÍ CAP A COELI

Coeli és una solució al núvol flexible, dissenyada a mida per a les necessitats de cada institució patrimonial. Gaudeix d’una atenció individualitzada, des del primer contacte inicial fins al suport a llarg termini amb el nostre equip.

1. Presentació en línia

Sol·licita una demostració en línia per conèixer les funcionalitats de Coeli. El nostre equip t’ensenyarà el sistema tecnològic des de dins, sense cap compromís, i clarificarem tots els dubtes que et sorgeixin.

2. Assessorament

Un cop feta la demostració, definiràs les característiques del projecte perquè valorem conjuntament com ajustar Coeli a les necessitats de la teva institució. Els nostres consultors t’acompanyaran en aquest procés.

3. Implementació

L’equip tècnic de Coeli s’encarregarà de crear el teu entorn a mida, al qual podràs accedir a través de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. També rebràs sessions de formació per aprofitar al màxim amb l’eina.

4. Manteniment & Suport

Com a servei al núvol (SaaS), garantim el manteniment de l’infraestructura tecnològica. Donem suport de forma contínua a tots els nostres usuaris a través d’una atenció propera i recursos d’aprenentatge.

Software Manage Collections demo

Vols provar Coeli? Sol·licita'l gratuïtament.

Endinsa’t al món de Coeli. Sol·licita una versió gratuïta per conèixer les funcionalitats del nostre potent gestor de metadades i aprendre com treure el màxim partit a la teva col·lecció patrimonial. Si vols descobrir l’eina àgil i intuïtiva del sector GLAM, fes clic en aquest botó per registrar la teva prova gratuïta.

PROVA'L

Quina és la teva solució ideal?

Per a la difusió de col·leccions.
Perquè la publicació en línia és clau en la valorització de la teva col·lecció.

Coeli Cirrus, publicació de col·leccions

COELI CIRRUS

Publicació

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ
Per a la documentació de col·leccions. Fer créixer i mantenir l’inventari dels teus fons patrimonials.

Logo de Coeli Cumulus, producte per a la documentació de col·leccions

COELI CUMULUS

Documentació

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ
Per a la gestió integral de col·leccions. Gestió de col·leccions transversal basada en l’estàndard d’Spectrum.

Logo del producte Coeli Cumulonimbus, gestió de col·leccions

COELI CUMULONIMBUS

Gestió

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ