Coeli Cirrus, publicació de col·leccions

Coeli Cirrus

La solució ideal per a la publicació de col·leccions en línia

Publica la teva col·lecció patrimonial

Fes visible el teu patrimoni cultural, comparteix-lo amb el món digital. La solució Coeli Cirrus és el teu entorn ideal si disposes de la teva col·lecció patrimonial documentada en una base de dades prèviament. Els Cirrus són núvols que deixen passar pràcticament tota la llum del Sol, motiu pel qual amb aquesta solució faràs brillar el teu patrimoni cultural posant-lo a l’abast de tothom.

T’oferim un catàleg web bàsic que et permetrà mostrar les teves col·leccions des de la teva web corporativa en forma de widgets o microsite: cerca simple i avançada, llista de resultats amb filtres per facetes que permetran refinar la cerca i fitxes de detall amb galeria d’imatges. Posem a la teva disposició una API Rest JSON simple i àgil, pensada per al desenvolupador web mantenint el rigor i la completesa de les dades.

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball

Accés remot als usuaris des de qualsevol dispositiu

Coeli t’ofereix un número d’usuaris il·limitats, que podran accedir a l’entorn de treball des de qualsevol dispositiu a través de connexió a Internet. Treballa de forma remota, sense necessitat de descarregar cap aplicació.

Publica la teva col·lecció a l'instant, en un sol clic

Utilitza el nostra widget predissenyat per publicar la col·lecció a la teva pàgina corporativa sense necessitat de desenvolupament web. També posem a disposició la nostra API per a projectes web personalitzats.

Coeli és un servei al núvol (SaaS). Els usuaris accedeixen a l’aplicació a través de qualsevol dispositiu connectat a Internet, sense necessitat de descarregar cap aplicació. És tan fàcil com això, només necessites un navegador i connexió a la xarxa per utilitzar-lo. Accedeix al teu entorn de treball en un sol clic i treballa de forma remota gràcies a la nostra tecnologia al núvol.

La tecnologia és el nostre servei, nosaltres ens encarreguem del manteniment de l’infraestructura tecnològica. Coeli disposa d’un emmagatzematge d’elements multimèdia amb un potencial de creixement il·limitat, un gran número d’usuaris treballant simultàniament i un potent motor de cerca basat en Elasticsearch. Amb la nostra plataforma, pagaràs en cada moment només per l’ús que en facis.

Si ja disposes de la teva col·lecció documentada, importa les teves dades de manera simple amb fitxers Excel o CSV. Nosaltres et facilitarem les plantilles predissenyades. En funció de la riquesa que vulguis donar al teu catàleg. pots carregar un sol fitxer o bé un fitxer per a cadascuna de les entitats contextuals: fitxes completes dels autors, bibliografia, exposicions, etc. Carrega una carpeta amb les teves imatges al servidor de Coeli, o si ja les tens publicades en línia, proporciona’ns les URLs. Un cop finalitzada la importació, rebràs un correu de confirmació amb un registre detallat de l’èxit del procés.

Un cop tinguis les dades a Coeli podràs revisar, editar i afegir nous continguts en línia i publicar els canvis a l’instant: edita qualsevol camp, modifica l’estructura dels Thesaurus, visualitza el registre de canvis, etc. Actualitza o afegeix més dades de forma massiva quan tu vulguis, de manera que es mantindran sempre sincronitzades amb la teva base de dades original.

Visualitza la teva col·lecció en línia en un sol clic. T’oferim un catàleg bàsic que et permetrà publicar les col·leccions dins la teva pàgina corporativa en forma de widgets o microsite de forma àgil i intuïtiva. Enriqueix l’experiència dels usuaris afegint una cerca simple i avançada, fitxes de detall amb galeria d’imatges i un llistat de resultats amb filtres per facetes que permetran refinar la cerca.

A més a més, si vols dissenyar un projecte web personalitzat, posem a la teva disposició una API Rest JSON pensada per al desenvolupador web mantenint el rigor i la completesa de les dades. Disposa de les funcionalitats següents:

  • Cerca a text lliure
  • Paràmetres de cerca per a tots els camps
  • Paginació i ordenació dels resultats
  • Llistes de resultats facetades
  • Fitxes de detall completes

Extreu informes en Excel o CSV per treballar les dades manualment. Selecciona els béns patrimonials d’un autor, d’una tipologia d’objecte o d’un interval cronològic segons més et convingui i, amb un segon clic, exporta els resultats per fer-ne un seguiment analític.

Extreu informes en Word a partir de plantilles personalitzades, alineades amb la teva imatge corporativa, definides pel mateix usuari amb tota la flexibilitat que t’ofereix Word: catàleg o llista d’inventari, cartel·les per a exposició, flyers publicitaris, etc.

Gaudeix d’un sistema de gestió de col·leccions modern i dinàmic, pensat per a l’ús extensiu dels professionals del sector GLAM (museus, arxius, biblioteques i galeries d’art). Coeli és un entorn de treball per a tots els usuaris, amb diverses funcionalitats per agilitzar la gestió patrimonial del dia a dia d’una forma àgil i intuïtiva: accions massives, mòduls, llistes de treball, cerques desades, etc.. Coeli t’ho posa fàcil, amb una inferfície amigable juntament amb eines d’anàlisi i exportació de dades.

Coeli és una plataforma multilingüe configurada en català, castellà i anglès, tant a nivell d’interfície com de continguts. En aquest sentit, proporciona un espai de treball multilingüe en el qual qualsevol dada pot ser traduïda àgilment (vocabularis controlats, descripcions, llocs, autors, etc.), directament des de cada fitxa o bé mitjançant-ne importacions massives. L’usuari podrà afegir idiomes addicionals de forma il·limitada, podent fer cerques simples i avançades en qualsevol dels idiomes.

Experiències de COELI CIRRUS

Logo Museu d'Història de Catalunya

Col·lecció en línia renovada (MHC)

Museu d'Història de Catalunya

Publicació de +7.500 objectes patrimonials en línia amb el nostre widget predissenyat.

LLEGEIX-NE MÉS
Logo Ateneu Barcelonès

Difusió de la col·lecció de testimonis artístics

Ateneu Barcelonès

Publicació en línia de sis col·leccions amb la base de dades sincronitzada amb Coeli.

LLEGEIX-NE MÉS
Logo Museu Obert

Co-impulsors del col·lectiu #museuobert

Nubilum i Coeli

Migració de més de +100.000 registres de vint-i-nou museus d’arreu de Catalunya.

LLEGEIX-NE MÉS

EL CAMÍ CAP A COELI

Coeli és una solució al núvol flexible, dissenyada a mida per a les necessitats de cada institució patrimonial. Gaudeix d’una atenció individualitzada, des del primer contacte inicial fins al suport a llarg termini amb el nostre equip.

1. Presentació en línia

Sol·licita una demostració en línia per conèixer les funcionalitats de Coeli. El nostre equip t’ensenyarà el sistema tecnològic des de dins, sense cap compromís, i clarificarem tots els dubtes que et sorgeixin.

2. Assessorament

Un cop feta la demostració, definiràs les característiques del projecte perquè valorem conjuntament com ajustar Coeli a les necessitats de la teva institució. Els nostres consultors t’acompanyaran en aquest procés.

3. Implementació

L’equip tècnic de Coeli s’encarregarà de crear el teu entorn a mida, al qual podràs accedir a través de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. També rebràs sessions de formació per aprofitar al màxim amb l’eina.

4. Manteniment & Suport

Com a servei al núvol (SaaS), garantim el manteniment de l’infraestructura tecnològica. Donem suport de forma contínua a tots els nostres usuaris a través d’una atenció propera i recursos d’aprenentatge.

Software Manage Collections demo

Vols provar Coeli? Sol·licita'l gratuïtament.

Endinsa’t al món de Coeli. Sol·licita una versió gratuïta per conèixer les funcionalitats del nostre potent gestor de metadades i aprendre com treure el màxim partit a la teva col·lecció patrimonial. Si vols descobrir l’eina àgil i intuïtiva del sector GLAM, fes clic en aquest botó per registrar la teva prova gratuïta.

PROVA'L

Quina és la teva solució ideal?

Per a la difusió de col·leccions.
Perquè la publicació en línia és clau en la valorització de la teva col·lecció.

Coeli Cirrus, publicació de col·leccions

COELI CIRRUS

Publicació

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ
Per a la documentació de col·leccions. Fer créixer i mantenir l’inventari dels teus fons patrimonials.

Logo de Coeli Cumulus, producte per a la documentació de col·leccions

COELI CUMULUS

Documentació

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ
Per a la gestió integral de col·leccions. Gestió de col·leccions transversal basada en l’estàndard d’Spectrum.

Logo del producte Coeli Cumulonimbus, gestió de col·leccions

COELI CUMULONIMBUS

Gestió

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball
MÉS INFORMACIÓ