Col·laborem junts

Ets un professional del patrimoni cultural i creus que podem ajudar als teus clients?

Fes-te partner

Tu poses l'expertesa i nosaltres la tecnologia

Acompanya als teus clients en la gestió de la seva col·lecció amb una tecnologia pensada 100% per al sector del patrimoni cultural. Coeli és un potent gestor de metadades adaptat als estàndards.

Entorn preparat per explotar les dades

Tecnologia moderna i interoperable perquè puguis treure el màxim partit de les dades. Aposta per la creativitat i innovació digital amb la seguretat que podràs reutilitzar les dades en qualsevol entorn.

Ofereix solucions flexibles segons ús

Des d’un entorn de catalogació bàsic que pot funcionar com a capa d’interoperabilitat, fins a una eina de gestió integral de col·leccions. Cost adaptat segons capacitat d’emmagatzematge i consultes.

Els nostres Partners

Nubilum logo

Nubilum és partner de Coeli a l'àmbit català. Empresa especialitzada en la gestió de la informació i documentació. Consultora i prestadora de serveis a museus, arxius i biblioteques.

Abana és partner de Coeli a tot el territori espanyol, a excepció de Catalunya. Empresa espanyola amb 23 anys d'experiència i més de 100 professionals, especialitzada en sistemes d'informació, transformació digital i serveis de gestió documental per a museos, arxius, biblioteques i empreses i institucions privades i públiques.

Barcelona. Gran Via de les Corts Catalanes, 575 1r 1a. 08011. +34 93 100 30 94. http://nubilum.cat/

Madrid. Avda. Emperatriz Isabel, 12
28019 +34 91 560 20 88
http://abana.es/