Kit Digital

¿Qué es el Programa Kit Digital?

Cada projecte és únic. Ens adaptem a les singularitats de cada col·lecció patrimonial. Des de Coeli, t’oferim plans flexibles per adaptar la nostra tecnologia a les necessitats de la teva gestió de col·leccions. Vols crear la teva solució a mida, establint nous camps i relacions? Treu el màxim partit a l’estructura flexible de Coeli per millorar la gestió de la teva col·lecció.

¿Cuáles son los requisitos?

Ser una pequeña empresa, microempresa o autónomo. No superar el límite de ayudas minimis (de pequeña cuantía).

No incurrir en ninguna de las prohibiciones previstas en el artículo 13.2 de la Ley 38/2003, de 17 de noviembre, General de Subvenciones

Cumplir los límites financieros y efectivos que definen las categorías de empresas.

Estar al corriente de las obligaciones tributarias y frente a la Seguridad Social. No tener consideración de empresa en crisis.

Estar en situación de alta y tener la antigüedad mínima que se establece por convocatoria.

No estar sujeta a una orden de recuperación pendiente de la Com. Europea que haya declarado una ayuda ilegal e incompatible con el mercado común.


Coeli, la solución en la nube

Gestión de procesos

Cada projecte és únic. Ens adaptem a les singularitats de cada col·lecció patrimonial. Des de Coeli, t’oferim plans flexibles per adaptar la nostra tecnologia a les necessitats de la teva gestió de col·leccions. Vols crear la teva solució a mida, establint nous camps i relacions? Treu el màxim partit a l’estructura flexible de Coeli per millorar la gestió de la teva col·lecció.

Coeli és un servei al núvol (SaaS). Els usuaris accedeixen a l’aplicació a través de qualsevol dispositiu connectat a Internet, sense necessitat de descarregar cap aplicació. És tan fàcil com això, només necessites un navegador i connexió a la xarxa per utilitzar-lo. Accedeix al teu entorn de treball en un sol clic i treballa de forma remota gràcies a la nostra tecnologia al núvol.

La tecnologia és el nostre servei, nosaltres ens encarreguem del manteniment de l’infraestructura tecnològica. Coeli disposa d’un emmagatzematge d’elements multimèdia amb un potencial de creixement il·limitat, un gran número d’usuaris treballant simultàniament i un potent motor de cerca basat en Elasticsearch. Amb la nostra plataforma, pagaràs en cada moment només per l’ús que en facis.

Gaudeix d’un sistema de gestió de col·leccions modern i dinàmic, pensat per a l’ús extensiu dels professionals del sector GLAM (museus, arxius, biblioteques i galeries d’art). Coeli és un entorn de treball per a tots els usuaris, amb diverses funcionalitats per agilitzar la gestió patrimonial del dia a dia d’una forma àgil i intuïtiva: accions massives, mòduls, llistes de treball, cerques desades, etc.. Coeli t’ho posa fàcil, amb una inferfície amigable juntament amb eines d’anàlisi i exportació de dades.

Vols contactar amb nosaltres?Estarem encantats de rebre't.

Barcelona. Bailèn 71, entresòl 4a.08009 | +34 902 00 96 11

  Per a realitzar aquesta consulta, és necessari que acceptis la nostra política de privacidad, on t'informem que les dades de caràcter personal incloses en aquest formulari seran emmagatzemades en un fitxer propiedad de Coeli Platform S.L., a fi d'informar-te dels serveis i novetats.
  Les dades facilitades també estaran allotjades al servidor de Mailchimp, proveïdor d'e-mail màrqueting (política de privacidad de Mailchimp).
  L'usuari pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, informació, cancel·lació i oposició mitjançant l'e-mail a info@coeli.cat o bé per correu postal al carrer de Bailén, 71, entresòl, porta 4ª. CP 08009, Barcelona.
  Política de privacitat acuerd amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la seva normativa de desenvolupament, i el Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD).

  Els nostres clients opinen

  Logo del Col·legi d'Arquitectes (COAC)

  "L'equip de Coeli, més enllà de la professionalitat, ens ha ofert una forma de treballar molt propera i personal, donant-nos accés directe a les persones encarregades dels diferents àmbits de treball, des del disseny fins a la programació o el manteniment"

  Aureli Mora i Omar Ornaque  ·  Directors d’ArquitecturaCatalana.cat

  Publicació en línia

  Difon la teva col·lecció digital

  Documentació

  Cataloga i enllaça amb fonts de referència

  Actius digitals multimèdia

  Emmagatzema els actius digitals al núvol

  Exposicions

  Gestiona les exposicions de forma centralitzada

  Registre de moviments

  Segueix del cicle de vida dels béns patrimonials

  Conservació i restauració

  Enregistra l'estat dels objectes i extreu-ne informes

  Assessorament

  Acompanyament i formació des de l'inici

  Sincronització de dades

  Integra la informació de bases de dades

  Serveis personalitzats

  Dibuixem les solucions tecnològiques a mida