El nostre equip

Descobreix l'equip rere l'èxit de Coeli i l'expertesa en gestió de col·leccions patrimonials arreu del món.

Història

Al núvol, per al núvol. Coeli Platform S.L. és una empresa nativa digital nascuda gràcies a un grup d’experts en gestió documental que van detectar, de primera mà, la necessitat de crear una eina tecnològica preparada per a tot tipus d’institucions culturals, capaç d’adaptar-se amb rigor a l’evolució contínua del sector GLAM.

La nostra missió

El nostre nom significa «cel» en llatí i és per això que donem ales als teus projectes. Acompanyem cada institució cultural en la publicació en línia, la documentació de col·leccions i la gestió de fluxos de treball a través del nostre software. Volem donar resposta a la transformació digital amb un servei al núvol (SaaS) basat en estàndards de referència internacional (Spectrum, CIDOC-CRM, SKOS Concept, Dublin Core) en un entorn àgil i intuïtiu per a l’usuari.

L'equip de Coeli

Com podem ajudar-te? Posa't en contacte.

+34 902 009 611
info(arrova)coeli.cat
Bailèn 71, ent. 4a. 08009, Barcelona

    🔐 Coeli es compromet a protegir i respectar la teva política de privacitat, tal com pots llegir a les nostres Condicions d'ús. Les dades personals introduïdes en aquest formulari seran emmagatzemades en un fitxer propietat de Coeli Platform S.L. per informar-te sobre els nostres serveis i actualitzacions.