Coeli

Què ofereix Coeli?

Coeli és una plataforma al núvol per a la difusió i documentació de col·leccions. L’eina s’integra amb els vocabularis, esquemes i tecnologies del sector patrimonial.

Com a consultors en gestió documental tractem dia a dia les problemàtiques del sector museístic. Coeli neix per a donar resposta a aquestes necessitats.

Coeli et permet:

 • Fer visibles les teves col·leccions a través de la xarxa.
 • Crear i mantenir el teu inventari en un entorn àgil i intuïtiu.
 • Documentar i gestionar els processos de treball de manera transversal a les diferents àrees de la teva institució.

Crea una vegada, publica a tot arreu

Coeli s’inspira en la filosofia del Create once, publish everywhere.

L’auge de noves tecnologies i dispositius per a la divulgació de continguts plantegen nous reptes constants a les institucions dedicades a la conservació, difusió i valorització del patrimoni cultural.

 • Una única eina: documenta, valida i publica a l'instant en qualsevol dispositiu, sense necessitat de recórrer a altres mòduls o aplicacions.
 • Edita i publica en temps real: mantingues la teva col·lecció actualitzada pràcticament en temps real. Edita una fitxa, i observa els canvis al web.
 • Publica al web, a l’app, a la guia....: tot amb una mateixa eina, optimitza els teus recursos i reutilitza les dades en tots els teus canals de difusió.
Coeli. Plataforma documental responsive

Coeli. Standards

Estàndards

Els estàndards són clau en un món interconnectat.

Organitzar, descriure i mostrar la informació de manera comprensible tan per a les persones com per a les màquines és vital per garantir l’accessibilitat i reutilització de les dades.

Estàndards adaptats al teu sector:

 • Esquema descriptiu basat en els estàndards del sector patrimonial.
 • Esquemes estàndards per a representar els vocabularis, autors, documents, llocs i períodes cronològics (SKOS, Dublin Core, Geonames Ontology...)
 • Model conceptual d'integració concebut en base al model de referència CIDOC-CRM.

Vocabularis de referència internacional:

 • Vocabularis basats en l'Art & Architecture Thesaurus (AAT), Geonames i altres fonts de referència, preparats per a ser utilitzats i connectats amb les fonts d'origen.
 • Amb Poligraf, el nostre joc d’eines de suport a la normalització, podràs vincular fàcilment les teves col·leccions amb l'AAT, VIAF, Geonames, Wikipedia, i molt més!

Enriqueix el teu catàleg i posiciona't al web

Amb Coeli les teves dades ja neixen vinculades a les fonts de referència internacionals.

Fes accessible el teu catàleg en diversos idiomes, afegeix coordenades geogràfiques a les teves col·leccions i enriqueix l’experiència d’usuari.

Difon fàcilment les teves col·leccions a Europeana amb Dades Enllaçades (Linked Data).

Posiciona’t al web i fes que la teva col·lecció aparegui als resultats de cerca.


Coeli. Publication of heritage collections

Publica les dades a la teva manera

Expressa la teva identitat, pinta les dades amb els teus colors.

Coeli t’ofereix diferents opcions per a mostrar la teva col·lecció:

 • Al nostre catàleg web: per a que puguis publicar el teu catàleg sense esforços addicionals, t’oferim un estil per defecte, modern, minimalista i amb totes les funcionalitats.
 • A la teva web corporativa: t’oferim una sèrie de widgets fàcils d’utilitzar per a que puguis mostrar el catàleg dintre de la teva web institucional.
 • Explica la teva història: la filosofia de Coeli és posar les dades a la teva disposició per a que puguis mostrar la col·lecció a la teva manera allí on vulguis.

Coeli t’ofereix un punt d’accés a les teves col·leccions via API Rest que et permetrà publicar les dades en temps real en qualsevol entorn web o dispositiu mòbil.
Els desenvolupadors de la teva web n’estaran encantats. Parla’n amb al teu equip web i deixa anar la imaginació!

Més informació


Reutilitza les dades sempre que ho necessitis

Coeli neix al núvol, per aquesta raó les dades són accessibles en qualsevol moment i des de qualsevol lloc a través d’una API.

Pots utilitzar l’API en entorns públics o per a desenvolupar eines internes de gestió de col·leccions (aplicacions, dispositius mòbils, sistemes de localització,…).

També disposa d’un protocol d’accés OAI-PMH que permet transferir les dades a Europeana o a qualsevol altre agregador o dipòsit digital.

En qualsevol moment pots exportar les teves dades en formats fàcils de reutilitzar.

També pots extreure analítiques i exportar informes de les teves dades.


Coeli. Cerca simple i avançada

Treballa en un entorn àgil i intuïtiu

Coeli t’ofereix una plataforma dinàmica i intuïtiva.

La usabilitat és un dels factors determinants per garantir l’èxit d’una eina.

 • Fàcil: l’eina està pensada per ser utilitzada d’una manera intuïtiva, els usuaris coneixeran l’eina ràpidament, sense esforços d’aprenentatge.
 • Àgil: treballa sense esperes ni resultats inesperats, coneix en tot moment què està passant.
 • Atractiva: navegació dinàmica, estructurada i harmònica. Visualitza només allò en que estàs treballant, accedeix a la resta a través d’un sol clic. Disseny actual i minimalista.