Eina per a la l'estudi de la viticultura a Catalunya

Vitis Catalana és una eina que pretén contribuir a la recerca i difusió de les varietats de vinya presents als territoris de cultura catalana al llarg dels temps. Es construeix principalment a partir del buidatge de fonts documentals, on es registra el nom de la varietat, el lloc on apareix, la data de menció i la descripció, si existeix.

La presentació s’estructura en dues parts: una primera centrada en l’explicació del projecte i en mostrar l’entorn públic o web, i una segona en què es pot veure com es creen els registres en l’entorn de treball Coeli.

Visita el lloc web de Vitis Catalana.

Autora del resum: Jordina Escala

Aquest és un cas pràctic de documentació d’una col·lecció vitícola i la seva publicació en línia mitjançant l’API de Coeli.

Seguidament podeu consultar la presentació a càrrec de Jordina Escala, de la Biblioteca del Centre de Documentació VINSEUM. Ponència que va tenir lloc a l’Ateneu Barcelonès el passat 14 de novembre de 2019 durant la Jornada oberta de gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli. #JornadaPatrimoniCoeli

Seguidament també pots consultar la presentació.


Aquest post fa referència a la ponència del Centre de Documentació VINSEUM que es va realitzar a la Jornada oberta en gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli, que va tenir lloc el dijous 14 de novembre de 2019 a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí o segueix-nos a les xarxes socials @CoeliPlatform per conèixer més novetats sobre gestió de patrimoni cultural.