Vols difondre el teu patrimoni en línia?

Nosaltres et cedim les eines perquè puguis fer-ho a #museuobert.

Us proposem un projecte col·laboratiu per obrir els museus en línia durant el confinament i oferir a la ciutadania créixer culturalment i emocionalment. L’art és un dels béns més preuats de la nostra societat i, per això, us proposem dur les nostres col·leccions a casa de la gent.

Som conscients que ara mateix els museus disposeu d’un patrimoni important a porta tancada, que necesita ser visible perquè tingui sentit: què és un museu tancat? Quina funció pública fa? Des de Nubilum i Coeli hem tingut una idea…

I si tots unim forces per difondre el patrimoni? Us proposem de publicar en línia les vostres col·leccions des d’ara mateix, de manera simple i ràpida. Acompanyem als ciutadans per un passeig virtual pels museus de Catalunya

A Coeli i Nubilum treballem junts per buscar una solució: un projecte col·lectiu per ajudar als museus i institucions del patrimoni cultural a difondre les seves col·leccions. Per una banda, Coeli Platform ofereix la seva tecnologia i Nubilum les seves mans expertes a totes les institucions que vulguin sumar-se a la iniciativa.

Com puc unir-me a aquest projecte?

Omple el formulari per registrar el teu interès en #museuobert

Ens posem a disposició del sector de la cultura. Degut a la situació d’excepcionalitat, cedim la infraestructura i tecnologia als museus de forma totalment gratuïta perquè el vostre equip no s’aturi i us sigui possible publicar en línia el vostre patrimoni.

    T’hi esperem! #JoEmQuedoACasa