Et cedim les eines per difondre el teu patrimoni en línia

Us proposem un projecte col·laboratiu per obrir els museus en línia durant el confinament i oferir a la ciutadania créixer culturalment i emocionalment. L’art és un dels béns més preuats de la nostra societat i, per això, us proposem dur les nostres col·leccions a casa de la gent.

Som conscients que ara mateix els museus disposeu d’un patrimoni important a porta tancada, que necesita ser visible perquè tingui sentit: què és un museu tancat? Quina funció pública fa?

Hem tingut una idea:

I si tots unim forces per difondre el patrimoni? Us proposem de publicar en línia les vostres col·leccions des d’ara mateix, de manera simple i ràpida. Acompanyem als ciutadans per un passeig virtual pels museus de Catalunya

A Coeli i Nubilum treballem junts per buscar una solució: un projecte col·lectiu per ajudar als museus i institucions del patrimoni cultural a difondre les seves col·leccions. 

Coeli Platform ofereix la seva tecnologia i Nubilum les seves mans expertes a totes les institucions que vulguin sumar-se a la iniciativa.

Vols difondre el teu patrimoni i necessites ajuda?

Ens posem a disposició del sector de la cultura: degut a la situació d’excepcionalitat, cedim la infraestructura i tecnologia als museus de forma totalment gratuïta perquè el vostre equip no pari l’activitat i us sigui possible difondre en línia el vostre patrimoni. 

Vols formar part del projecte?

Demana més informació amb el següent formulari:


    Subscriu-te al butlletí o segueix-nos a les xarxes socials @CoeliPlatform per conèixer més novetats sobre gestió de patrimoni cultural.