La visibilització, catalogació i documentació dels testimonis artístics de l'Ateneu Barcelonès a través de Coeli

De la gestió de la col·lecció artística patrimonial a la integració amb WordPress. El lloc web es va desenvolupar d’acord a l’estructura del llibre coordinat per Francesc Fontbona, en la que s’agrupa el patrimoni en diferents sub-col·leccions que permeten fer un repàs, si no antològic sí prou representatiu, de l’art català dels temps moderns. Coeli permet gestionar el patrimoni d’acord a aquesta classificació a l’hora que permet visibilitzar-lo al web seguint el mateix criteri.

Visita el lloc web dels Testimonis Artístics.

Autor del resum: Miguel Ángel Torrijos

Aquest és un cas pràctic de la publicació d’una col·lecció utilitzant els widgets de Coeli dins la web de la institució.

Seguidament podeu consultar la presentació a càrrec de Miguel Ángel Torrijos, cap de Sistemes d’informació i tecnologia de l’Ateneu Barcelonès. Ponència que va tenir lloc a l’Ateneu Barcelonès el passat 14 de novembre de 2019 durant la Jornada oberta de gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli. #JornadaPatrimoniCoeli

Seguidament també pots consultar la presentació en format PDF.

De Miguel Ángel Torrijos, cap de Sistemes d’informació i tecnologia de l’Ateneu Barcelonès


Aquest post fa referència a la ponència que l’Ateneu Barcelonès va realitzar a la Jornada oberta en gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli, que va tenir lloc el dijous 14 de novembre de 2019 a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí o segueix-nos a les xarxes socials @CoeliPlatform per conèixer més novetats sobre gestió de patrimoni cultural.