Coeli, el sistema de gestió de col·leccions certificat

Hem obtingut la certificació en les normes ISO 9001, ISO 30301 i ISO 14001

A Coeli, la recerca de l’excel·lència operativa és inherent en l’ADN del nostre equip. Ho hem aconseguit mitjançant la implementació d’un Sistema de Gestió Integrat (IMS) alineat amb els estàndards internacionals de qualitat, gestió de documents i pràctiques mediambientals. Aquest any, estem orgullosos d’anunciar que hem rebut les certificacions ISO 9001, ISO 30301 i ISO 14001 pel nostre sistema de gestió de col·leccions, la qual cosa reflecteix el nostre compromís ferm amb la gestió eficient, la millora contínua i la satisfacció del client.

  • ISO 9001:2015. Sistemes de gestió de la qualitat. La certificació ISO 9001 valida l'excel·lència dels nostres serveis com a sistema de gestió de col·leccions certificat, posant de manifest la dedicació de l'equip de Coeli a oferir solucions de màxima qualitat per als nostres clients (museus, arxius, biblioteques, universitats, empreses, fundacions, etc.).
  • ISO 30301:2019. Sistemes de gestió per als documents | Informació i documentació. La certificació ISO 30301 subratlla la capacitat de Coeli en la gestió eficient de documents, un valor essencial per a totes les institucions que confien en els nostres serveis garantint la seva confiança en la nostra experiència i excel·lència en la gestió de col·leccions patrimonials.
  • ISO 14001:2015. Sistemes de gestió ambiental. La certificació ISO 14001 reflecteix el nostre compromís amb la sostenibilitat. A Coeli, reduïm l'empremta de carboni i gestionem els recursos amb responsabilitat, assegurant que els nostres clients puguin confiar en una gestió patrimonial que impulsa el canvi positiu per a tothom.

“La nostra dedicació a l’excel·lència ha estat reconeguda amb aquestes certificacions. Aquesta fita reforça la nostra posició com a líders en el desenvolupament de solucions de gestió de col·leccions de qualitat i sostenibles per als nostres clients” (Pep Casals, CEO)

En essència, aquest triple reconeixement de les normes ISO 9001, ISO 30301 i ISO 14001 consolida la posició de Coeli com a líder en sistemes de gestió de col·leccions certificat, reforçant el nostre compromís amb la qualitat, la gestió eficient de documents i la sostenibilitat ambiental.

Sobre Coeli

Coeli és un sistema de gestió de col·leccions per a museus, arxius, biblioteques, galeries d’art i molt més, que ofereix solucions per a la catalogació, gestió de col·leccions i publicació de col·leccions en línia. L’equip de Coeli t’ofereix un servei de màxima qualitat, perquè cada projecte és únic.

Sol·licita'n una prova

Contacta amb nosaltres

+34 931 006 233

info(arrova)coeli.cat

Carrer de Casanova, 27, àtic 2a 08011, Barcelona