Hem assistit a Museum Connections

La fira del sector museístic celebra la seva 26a edició

Museum Connections és una fira internacional de París centrada en reptes empresarials i sostenibles dels museus, que reuneix més de 4.000 participants amb prop de 400 empreses provinents de més de 42 països diferents. Enguany s’ha celebrat el 17 i 18 de gener de 2023, on hem pogut assistir per segon any consecutiu amb un estand compartint el nostre software per a la documentació, gestió de col·leccions i publicació en línia.

En aquesta entrada, t’expliquem la nostra experiència a la vint-i-sisena edició de Museum Connections. Què hem fet durant aquests dos dies de fira? De quina manera hem format part de l’estand de Catalan Arts Startups?

Gràcies per visitar-nos a Museum Connections

L'estand paraigües de Catalan Arts Startups

Durant aquests dies, hem tingut l’oportunitat d’encetar converses amb clients potencials de museus i institucions culturals d’arreu del món. En aquest sentit, les nostres companyes Francesca i Carlota han compartit les nostres solucions al núvol amb els assistents de Museum Connections. També hem ofert demostracions en directe dels nostres productes, perquè cadascú pugui conèixer l’eina des de dins. Fes clic aquí si vols demanar una demostració de Coeli.

Dins de Museum Connections, hem estat a la zona d’empreses tecnològiques gràcies a l’estand conjunt de Catalan Arts Startups, organitzat pel Departament de Cultura a través de l’ICEC i l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural. Aquesta és una oportunitat per impulsar i accelerar el creixement de Coeli en l’àmbit internacional. Així doncs, volem agrair a totes les persones que s’han atansat a l’estand de Catalan Arts Startups pel seu interès per la nostra plataforma al núvol.

A més a més, s’ha dissenyat un llibret digital amb tota la informació de les set empreses de l’estand paraigües de Catalan Arts Startups. Hem compartit aquests dies de la fira Museum Connections amb els companys d’App&Town, Aumenta SolutionsCubus Games, La Tempesta: City, Culture and Technology, Marvut Technologies i Onetap.

Vols saber més coses de Coeli?

Si t’has quedat amb ganes de conèixer més detalls sobre Coeli, t’animem a inscriure’t al nostre butlletí. Coeli és un software as a service (SaaS) que ofereix solucions tecnològiques per a museus, arxius, biblioteques, galeries d’art i universitats. El nostre equip treballa dia a dia per oferir un servei de màxima qualitat, perquè cada projecte és únic.