El 4 Years From Now (4YFN) és un congrés de startups de l’ecosistema mòbil i digital que s’ha celebrat a Barcelona entre el 28 de febrer i el 3 de març dins del marc del Mobile World Congress (MWC). Aquest any, el nostre equip ha tingut l’honor de participar-hi en qualitat d’empresa emergent dedica a la tecnologia per a institucions culturals. Vols conèixer la nostra experiència com a expositors a la setena edició del 4YFN?

Coeli Platform, empresa emergent amb Catalan Arts Startups

Enguany hem participat a la zona 4YFN en qualitat d’startup gràcies a l’estand conjunt de Catalan Arts Startups, organitzat pel Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la Direcció General d’Innovació i Cultura Digital. Entre les catorze empreses catalanes a l’estand de Catalan Arts Startups hem coincidit amb un gran ventall d’empreses que treballen en la intersecció entre cultura i tecnologia: des de desenvolupadors de videojocs fins a plataformes per a la promoció d’arts escèniques. Des de Coeli Platform, estem molt il·lusionats d’haver figurat en aquest estand conjunt com a software al núvol per a la documentació, publicació i gestió de col·leccions patrimonials.

Stand de Coeli Platform al 4YFN
Catalan Arts Startups Booth al 4YFN

Què hem fet durant la fira #4YFN22?

Dins del marc de Catalan Arts Startups, hem comptat amb un espai propi que ens ha brindat la possibilitat de reunir-nos amb potencials inversors i professionals del sector tecnològic. Durant els quatre dies de fira, el nostre equip ha rebut visites dels assistents del Mobile World Congress interessats en la nostra plataforma documental com a tecnologia tipus SaaS.

En suma, el 4YFN ha estat una oportunitat única per mostrar les nostres solucions al núvol per a institucions culturals, impulsant-ne la notorietat internacional. A més a més, també hem pogut assistir a la sessió de pitching de Catalan Arts Startups, amb la presència dels companys d’Aulart (Marc Marzenit, CEO),  OffBeat (Ivet Anoro, CEO), Antidote (Aleix Canals, CEO), Unison (Jordi Puy, CEO) i WindowSight (Pol Rosset, CEO).

Una de les coses que ens ha proporcionat la fira 4YFN, més enllà de les oportunitats de negoci, ha estat la possibilitat de retrobar-nos físicament amb els professionals del sector o desvirtualitzar-nos amb companys de xarxes socials –us agraïm a tots que hagueu vingut a saludar-nos!

Les 14 start-ups catalanes de cultura digital

 • 2Awesome Studio: un estudi i publisher independent especialitzat en portabilitat  i desenvolupament de jocs de qualitat.

 • Antidote: una plataforma de jocs per a estudis i jugadors.

 • Arspect: un marketplace que ofereix una experiència dinàmica i personalitzada a través del lloguer d’art

 • Aulart: la plataforma EdTech líder per a la indústria de la música contemporània.

 • Coeli Patform: és un software com a servei (SaaS) dissenyat per documentar, gestionar i publicar col·leccions patrimonials.

 • Col·lectiu Cultura: una plataforma per connectar persones, institucions i empreses en zones no metropolitanes.

 • EDvidence: és un ecosistema d’incubació per a startups EdTech que combina la recerca universitària amb la formació empresarial.

 • GameBCN: programa d’incubació global de Barcelona, ​​per a la professionalitzar la producció en videojocs.

 • La Tempesta: empresa que dissenya i produeix nous formats i experiències innovadores a través de la creativitat digital.

 • Messcellany: empresa interdisciplinària de producció de projectes que combinen les tecnologies multimèdia amb les arts escèniques.

 • myStage: plataforma digital per promoció de les arts escèniques i la música en directe que apropa artistes, programadors i públic.

 • OffBeat: comunitat global d’amants de la música, és l’espai on els fans poden crear una identitat musical a través dels mons digitals.

 • Unison: primer operador de gestió de drets d’autor musicals privat i amb ànim de lucre a Espanya i un dels tres pioners a Europa.

 • WindowSight: plataforma d’streaming per mostrar art visual a la televisió alhora que dona suport als artistes i fundacions d’art

La nostra propera parada és... a París!

La nostra experiència al 4YFN del Mobile World Congress ha estat molt enriquidora per a tot l’equip: tant és així que el nostre trajecte firal continua el seu camí. En aquest sentit, ens plau anunciar-nos que des de Coeli Platform participarem en qualitat d’startup a la fira Museum Connections, que tindrà lloc a París, els propers 30 i 31 de març. D’aquesta manera, aquest esdveniment pretén ser un espai d’encontre entre els professionals del món dels museus i les tecnologies més innovadores del sector cultural. Seguiu-nos a les xarxes de @CoeliPlatform si no us en voleu perdre cap detall.