Hem Assistit a la Fira Museum Connections

La fira del sector museístic celebra la seva 27a edició

Museum Connections, una fira internacional a París centrada en els reptes empresarials i sostenibles dels museus, l’àmbit cultural i turístic, ha celebrat la seva 27a edició els dies 16 i 17 de gener del 2024. Amb una impressionant participació de 4.510 participants, incloent-hi un 20% de l’estranger, 343 expositors i 40 conferències, l’esdeveniment ha servit com a plataforma fonamental per compartir idees i innovacions dins del sector. Pel tercer any consecutiu, Coeli ha tingut el privilegi de formar part d’aquesta trobada mundial, exhibint el nostre avançat sistema de gestió de col·leccions.

Gràcies per la vostra visita a Museum Connections

L'estand conjunt de Catalan Arts Startups

El nostre equip, representat per la nostra responsable de vendes, Francesca Barcellona, va participar en converses significatives amb potencials clients de museus i institucions culturals d’arreu del món durant l’esdeveniment. Demonstrant les capacitats de Coeli, vam compartir les nostres solucions per a museus amb els assistents, oferint demostracions en directe perquè tinguessin una experiència pròpia del nostre software de gestió de col·leccions. Si vols reservar una demo, fes clic aquí.

Com a participant a l’estand conjunt de Catalan Arts Startups, organitzat pel Departament de Cultura a través de l’ICEC i l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural, Coeli va aprofitar l’oportunitat per accelerar el seu creixement internacional. A més, es va posar a disposició un llibret digital amb informació sobre les tres empreses que formen part de Catalan Arts Startups, oferint als visitants una guia completa de les innovacions presentades.

Les tres empreses catalanes destacades a la fira d’innovació museística són:

Coeli: Un software com a servei (SaaS) dissenyat per documentar, gestionar i publicar col·leccions patrimonials en línia. Coeli adapta la seva tecnologia per satisfer les necessitats úniques de cada institució cultural, oferint solucions adaptades per al sector GLAM.

La Tempesta – City, Culture and Technology: Especialitzada en narrativa digital, desenvolupament web i programari lliure Omeka S, aquesta empresa dissenya i produeix nous formats i experiències per a la cultura i el patrimoni a través de la creativitat digital.

Zertifier: Pionera en solucions blockchain per a l’art, Zertifier uneix el món físic i digital explorant casos d’ús del món real. Col·laborant amb artistes com Philip Colbert, utilitzen xips NFC per autenticar l’art pop NFT.

La participació a Museum Connections 2024 s’inscriu en l’estratègia del Ministeri de Cultura, a través de l’ICEC, per impulsar el creixement i l’acceleració de les startups catalanes en el sector cultural, contribuint al seu posicionament i projecció internacional i connectant-les amb inversors de tot el món. A mesura que avancem, Coeli continua compromès a inspirar les experiències culturals del demà mitjançant la innovació i la col·laboració.

Sobre Coeli

Coeli és un sistema de gestió de col·leccions per a museus, arxius, biblioteques, galeries d’art i molt més, que ofereix solucions per a la catalogació, gestió de col·leccions i publicació de col·leccions en línia. L’equip de Coeli t’ofereix un servei de màxima qualitat, perquè cada projecte és únic.

Sol·licita'n una prova

Contacta amb nosaltres

+34 931 006 233

info(arrova)coeli.cat

Carrer de Casanova, 27, àtic 2a 08011, Barcelona