Coeli, cap a la internacionalització en la gestió patrimonial

Hem rebut el suport de l'ICEX i el cofinançament del fons europeu FEDER

Dins del marc del Programa ICEX Next, hem obtingut el suport financer de l’ICEX i el cofinançament del fons europeu FEDER. Aquest recolzament és un pas significatiu per Coeli, una empresa tecnològica especialitzada en la gestió de col·leccions de museus, arxius, biblioteques i galeries d’art. Gràcies a aquest suport, Coeli està posicionant-se per expandir la seva presència a nivell internacional i contribuir activament al desenvolupament de les indústries culturals a través de les nostres solucions tecnològiques innovadores.

Aquesta iniciativa subratlla la importància de la innovació tecnològica en la preservació del patrimoni cultural i destaca el compromís de Coeli amb el progrés internacional, amb la col·laboració de l’ICEX i el suport financer del fons europeu FEDER.

Sobre Coeli

Coeli és un sistema de gestió de col·leccions per a museus, arxius, biblioteques, galeries d’art i molt més, que ofereix solucions per a la catalogació, gestió de col·leccions i publicació de col·leccions en línia. L’equip de Coeli t’ofereix un servei de màxima qualitat, perquè cada projecte és únic.

Sol·licita'n una prova

Contacta amb nosaltres

+34 931 006 233

info(arrova)coeli.cat

Bailèn 71, ent. 4a. 08009, Barcelona