La històrica botiga de moda Santa Eulalia de Barcelona celebra el seu 175è aniversari amb la difusió en línia del seu patrimoni

La plataforma Coeli és escollida com a eina per visibilitzar les col·leccions d’indumentària, biblioteca i arxiu, integrada en l’estil i el contingut del lloc web corporatiu i de venda.

La varietat i diferent naturalesa de les col·leccions ha requerit la col·laboració d’experts i especialistes en moda, fotografia i descripció de vestuari, modistes, documentalistes, restauradors d’art gràfic i arxivers, entre altres, per definir el model de dades i disseny atractiu per a una àmplia gamma de públic: des dels clients antics i actuals, fins a entesos en moda i disseny.

Visita el lloc web del l’Arxiu de Santa Eulalia.

Autores del resum: Carme Vidal i Maria Ridao

Aquest és un cas pràctic de l´ús de Coeli com a eina de documentació i de publicació de la col·lecció utilitzant els widgets de Coeli dins el web corporatiu.

Seguidament podeu consultar la presentació a càrrec de Carme Vidal, consultora de NUBILUM i Maria Ridao, referent de NUBILUM de l’arxiu de Santa Eulalia. Ponència que va tenir lloc a l’Ateneu Barcelonès el passat 14 de novembre de 2019 durant la Jornada oberta de gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli. #JornadaPatrimoniCoeli

Pots saber més sobre els detalls tècnics de la publicació de la col·lecció al post Santa Eulalia treu a la llum el seu arxiu històric de vestits i disseny de moda, i des de la perspectiva d’arxiu i gestió documental al post de Nubilum Santa Eulalia: gestió del patrimoni de 175 anys d’història de la moda.


Aquest post fa referència a la ponència que Santa Eulalia i Nubilum van realitzar a la Jornada oberta en gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli, que va tenir lloc el dijous 14 de novembre de 2019 a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí o segueix-nos a les xarxes socials @CoeliPlatform per conèixer més novetats sobre gestió de patrimoni cultural.