Com ens pot ajudar la tecnologia amb la gestió de col·leccions?

La tecnologia desenvolupa un paper important en la gestió de col·leccions com a element de suport. En aquest context, des de Coeli Platform volem destacar el que nosaltres considerem que una plataforma tecnològica ha d’aportar quan es tracta de gestió de béns patrimonials.

La gestió de col·leccions té a veure amb la difusió del catàleg, la documentació dels elements patrimonials, així com amb el registre i control de les tasques o activitats que es duen a terme sobre aquests elements patrimonials.

Aquests tres elements: difusió, documentació i gestió, són els pilars en que està basat Coeli Platform com a sistema de gestió de col·leccions.

Seguidament podeu consultar la presentació a càrrec de Carlota Royo, gestora de continguts digitals de Coeli. Ponència que va tenir lloc a l’Ateneu Barcelonès el passat 14 de novembre de 2019 durant la Jornada oberta de gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli. #JornadaPatrimoniCoeli

Seguidament també pots consultar la presentació en format PDF.


Aquest post fa referència a la ponència que Coeli Platform va realitzar a la Jornada oberta en gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli, que va tenir lloc el dijous 14 de novembre de 2019 a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí o segueix-nos a les xarxes socials @CoeliPlatform per conèixer més novetats sobre gestió de patrimoni cultural.