Coeli, a la zona d'start-ups del Mobile World Congress (MWC)

Hem compartit la nostra tecnologia amb tots els assistents del 4 Years From Now (4YFN)

El 4 Years From Now (4YFN), emmarcat dins la fira internacional del Mobile World Congress (MWC), és la zona dedicada a les empreses emergents de l’ecosistema mòbil i digital. S’ha celebrat a Barcelona entre el 27 de febrer i el 3 de març.

En aquesta edició, després de la nostra experiència l’any passat, hi hem per partida doble: per una banda, hem format part de l’estand paraigua de Catalan Arts Startups (ICEC) i, per l’altra, hem presentat el nostre software de gestió de col·leccions patrimonials a la sessió de pitching “New business models in the cultural digital market by ICEC” per a inversors.

Durant aquests dies, hem pogut ensenyar com funcionen les nostres solucions a tots els assistents, inversors i autoritats catalanes. En aquest sentit, hem pogut fer demostracions en directe de la nostra plataforma per a la documentació, gestió i publicació de col·leccions patrimonials. Fes clic aquí si vols demanar una demostració de Coeli.

Sabíeu que també hem fet una Pitching Session?

L'oportunitat de presentar Coeli a inversors d'arreu del món

Addicionalment, en aquesta edició també hem pogut fer una presentació de pitching de l’empresa dins del marc de “New business models in the cultural digital market” al Pitching Stage del 4YFN, conduïda per la nostra companya Irene. En aquesta sessió de pitching, hem pogut compartir la nostra solució al núvol per a institucions culturals, el model de negoci de l’empresa, els reptes d’avui en dia del sector i quines són les nostres properes passes a tall internacional.

Irene Gómez Diéguez fent el discurs de Coeli, empresa emergent del 4YFN

En aquesta ocasió, a més a més, s’ha dissenyat un llibret digital amb tota la informació l’estand paraigua de Catalan Arts Startups, on apareixen altres empreses emergents com Acqustic, Arspect, Barcelona Music Tech Hub, eDojo, Game BCN, etc.

Vols saber més coses de Coeli?

Si t’has quedat amb ganes de conèixer més detalls sobre Coeli, t’animem a inscriure’t al nostre butlletí. Coeli és un software as a service (SaaS) que ofereix solucions tecnològiques per a museus, arxius, biblioteques, galeries d’art i universitats. El nostre equip treballa dia a dia per oferir un servei de màxima qualitat, perquè cada projecte és únic.