Documentar l'arquitectura catalana, l'arxiu digital d'arquitectura moderna i contemporània de Catalunya

Projecte amb l’esperit de consolidar el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) com a referent local i internacional de l’arquitectura catalana i de posar en valor els fons de la biblioteca i l’arxiu històric.
Creació d’un entorn digital per relacionar els arquitectes, les obres i la documentació, com a punt de consulta únic a les diverses fonts de dades. Fonts molt heterogènies tan en procedència com tipologia, des de publicacions i fons documentals, a aplicatius web i mòbils, així com informació d’origen intern i extern. Des de l’anàlisi i modelització de dades, a la integració de dades i el manteniment i gestió de continguts.

Visita el lloc web d’arquitecturacatalana.cat.

Autor del resum: Carlos Reyes

Aquest és un cas pràctic de la documentació i inventari de col·leccions procedents de diferents bases de dades a través de Coeli.

Seguidament podeu consultar la presentació d’arquitectura catalana a càrrec de Carlos Reyes, cap de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions del COAC. Ponència que va tenir lloc a l’Ateneu Barcelonès el passat 14 de novembre de 2019 durant la Jornada oberta de gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli. #JornadaPatrimoniCoeli

També pots consultar la presentació en format PDF:

De Carlos Reyes, cap de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions del COAC


Aquest post fa referència a la ponència que el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va realitzar a la Jornada oberta en gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli, que va tenir lloc el dijous 14 de novembre de 2019 a Barcelona.

Vols conèixer més projectes, a més d’aquest espai per documentar l’arquitectura catalana? Subscriu-te al butlletí o segueix-nos a les xarxes socials @CoeliPlatform per conèixer més novetats sobre gestió de patrimoni cultural.