Coeli Platform, patrocinadors del congrés CIMED

Hem assistit al II Congreso Internacional de Museos y Estrategias Digitales (CIMED), organitzat per la xarxa REMED, que s’ha celebrat en format híbrid el 27 i 28 d’octubre a la Universitat Politècnica de València. Des de l’equip de Coeli, hi hem participat com a patrocinadors per segon any consecutiu amb un estand tant presencial com virtual.

Enguany, el congrés ha reunit professionals, investigadors i empreses culturals del món hispanoparlant per conversar al voltant dels museus en un context d’evolució digital constant. En aquesta segona edició del congrés CIMED, les tres temàtiques d’interès han estat les següents: col·leccions patrimonials, transformació digital i connexió amb els públics. Concretament, el programa del CIMED ha comptat amb professionals de renom d’arreu del sector museístic tals com Guillem d’Efak (MNAC), Eloísa Pérez Santos (UCM), Carlos A. Scolari (UPF) o Antje Schmidt (MK&G), d’entre altres, que han il·luminat els assistents compartint les seves experiències dins del sector museístic.

“Necessitem un museu que sigui més nodal que radial” (Conxa Rodà)

Què hem fet durant el congrés #CIMED22?

Coeli és un servei al núvol (SaaS) per a la documentació, gestió i publicació de col·leccions patrimonials. Emmarcats en la hibridesa del congrés, hem tingut el plaer de fer demostracions en directe de les nostres solucions tant als assistents presencials com virtuals. Si vols sol·licitar una DEMO individualitzada, fes clic aquí.

A més a més, la nostra tecnologia figura a l’article del llibre d’actes “El rastro del rostro: catalogación con herramientas de reconocimiento facial en Teatre Lliure”, co-autoritzat per Anabel de la Paz i Marc Folia, que és un dels nostres casos d’èxit amb NUBILUM. Podeu recuperar la ponència de l’Anabel de la Paz a la II Jornada Coeli a través d’aquest vídeo.


Segueix-nos a les nostres xarxes socials (@CoeliPlatform) i inscriu-te al nostre butlletí per estar al dia de totes les novetats del món digital en clau tecnològica.