Crea una vegada i publica a tot arreu

Coeli s’ha desenvolupat amb la idea de “Crea una vegada i publica a tot arreu”, com una eina pensada per a la integració del coneixement i la seva difusió. Aquí, parlem d’interoperabilitat i integració de dades.

D’aquesta manera podem integrar informació que es troba aïllada en diferents bases de dades i recuperar-la des d’un mateix punt d’accés. Així integrem tot el coneixement que una institució preserva: col·leccions, arxiu, biblioteca, exposicions, vocabularis, projectes, publicacions, etc.

Una sèrie d’ingredients han permès que Coeli pugui ser una eina 100% interoperable: tecnologia al núvol (cloud), basada en estàndards i amb suport multilingüe.

Seguidament podeu consultar la presentació a càrrec de Marc Folia, responsable de producte i consultor de Coeli. Ponència que va tenir lloc a l’Ateneu Barcelonès el passat 14 de novembre de 2019 durant la Jornada oberta de gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli. #JornadaPatrimoniCoeli, relativa a la interoperabilitat i integració de dades.

També pots consultar la presentació en format PDF:

De Marc Folia, responsable de producte i consultor de Coeli Platform


Aquest post fa referència a la ponència que Coeli Platform va realitzar a la Jornada oberta en gestió i difusió de col·leccions patrimonials amb Coeli, que va tenir lloc el dijous 14 de novembre de 2019 a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí o segueix-nos a les xarxes socials @CoeliPlatform per conèixer més novetats sobre gestió de patrimoni cultural.