Coeli, el nostre sistema de gestió de col·leccions participa a la fira internacional del 4YFN (Mobile World Congress)

En aquesta edició, hem participat amb un estand i una sessió de pitching

L’equip de Coeli, des del 26 fins al 29 de febrer, ha participat en la prestigiosa fira internacional 4YFN (4 Years From Now) – Mobile World Congress (MWC), celebrada a la Fira de Barcelona. Aquesta oportunitat ens ha permès presentar el nostre sistema de gestió de col·leccions davant d’una audiència global, com una de les empreses més innovadores en l’àmbit tecnològic-cultural. La fira 4YFN, amb un rècord d’assistència de més de 88.500 persones, ens ha brindat una plataforma única per compartir les nostres innovacions en l’àmbit patrimonial, gràcies a un estand i una sessió de pitching en la qual hem compartit les característiques del nostre software per a museus, arxius, biblioteques, galeries d’art i més.

Durant l’esdeveniment, hem pogut conversar amb experts de la indústria, inversors, clients potencials i altres empreses, compartint coneixements i sinergies entre nosaltres. La nostra presència al 4YFN ens ha permès demostrar les capacitats de la nostra plataforma a la núvol, dissenyada per a la catalogació de col·leccions, la gestió integral i la publicació en línia per a institucions culturals arreu del món. Creiem fermament en el poder transformador de la tecnologia en el sector cultural, i aquesta oportunitat, de la mà de Catalan Arts i l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC), ens ha proporcionat la plataforma ideal per compartir les nostres solucions innovadores en el terreny de la cultura digital.

Hem fet pitch a l'escenari del 4YFN

Últimes innovacions de la nostra plataforma per a la visibilitat internacional

Un dels punts destacats de la nostra participació al 4YFN ha estat la sessió de presentació dirigida per la nostra companya, Irene Gómez Diéguez, sota el tema de “Nous Models de Negoci en el Mercat Digital Cultural“, que ens ha brindat una oportunitat de compartir la nostra visió i missió, solidificant la nostra posició com a líders en l’espai tecnològic-cultural. Durant la sessió de presentació, hem articulat la nostra missió, model de negoci i els desafiaments i oportunitats dins del sector, destacant el potencial de Coeli per impulsar cada institució al següent nivell.

En resum, aquesta fira internacional ens ha proporcionat una oportunitat única per connectar amb tot tipus d’agents interessants, compartint la nostra experiència tecnològica en el sector cultural. Des de l’equip de Coeli, treballem per continuar empentant els límits i generant canvis positius dins del sector a través de les nostres solucions tecnològiques.

Sobre Coeli

Coeli és un sistema de gestió de col·leccions per a museus, arxius, biblioteques, galeries d’art i molt més, que ofereix solucions per a la catalogació, gestió de col·leccions i publicació de col·leccions en línia. L’equip de Coeli t’ofereix un servei de màxima qualitat, perquè cada projecte és únic.

Sol·licita'n una prova

Contacta amb nosaltres

+34 931 006 233

info(arrova)coeli.cat

Carrer de Casanova, 27, àtic 2a 08011, Barcelona