Les campanades de Coeli

Que ja has preparat els dotze grams de raïm per al 31 de desembre? Segons aquesta tradició, consolidada fa més d’un segle després d’una termporada en què hi va haver una gran collita de raïm, donar la benvinguda a l’any menjant dotze grams de raïm és símbol de bona sort. En aquest article, celebrem l’any compartint-vos les nostres campanades particulars.

Les 12 notícies més destacades de l'any

En termes generals, aquest ha estat un any remarcable per a l’equip de Coeli gràcies a tots els reconeixements com a start-up emergent del sector tecnològic i cultural. Heus aquí un recull de les dotze efemèrides d’enguany:

1. Renovació de la pàgina web amb una ampliació de continguts i un disseny més atractiu per a l’usuari
2. Participació 4YFN – Mobile World Congress, on vam tenir l’oportunitat de presentar les nostre solucions tecnològiques. Llegeix-ne la nostra experiència.
3. Participació Museum Connections a París per presentar el nostre software a les institucions culturals del país.
4. Participació II Patrimoni & Digital amb la presentació d’un vídeo sobre el col·lectiu digital #museuobert.
5. Organització II Jornada Coeli, que va acollir +160 professionals del sector GLAM. Recupera-la aquí.
6. Participació al Simposi d’Arxius i Humanitats Digitals, on vam explicar l’ús de la nostra tecnologia rere el projecte arquitecturacatalana.cat.

7. Inclusió al “Llibre blanc sobre la Intel·ligència Artificial” aplicada a les indústries culturals, on pots trobar un dels nostres casos d’èxit. Descarrega’l aquí (pàgs. 61-63).
8. Finalistes de l’SmartCataloniaChallenge amb una proposta integradora per a tota la xarxa de museus de Catalunya. Visualitza la nostra presentació.
9. Patrocini del II Congrés Internacional de Museus i Estratègies Digitals amb la nostra participació a l’estand presencial i virtual, que t’expliquem en aquest article.
10. Homologació del Kit Digital per a petites i mitjanes empreses. Fes clic per a més informació.
11. Incorporació al Clúster FESABID
12. Partnenariat amb Txèquia gràcies a l’acord de col·laboració amb els partners Ianus.Art.

Què ens depararà el 2023?

Des de l’equip de Coeli, hem engegat diversos projectes molt engrescadors que veuran la llum durant l’any vinent. Estem molt contents de continuar fent camí amb vosaltres i seguirem treballant en la internacionalització dels nostres productes, la millora contínua i la intel·ligència artificial. Us agraïm la confiança i us desitgem bones festes! 🎄