SERVEI AL NÚVOL (SaaS)

Documentació, difusió i gestió de col·leccions patrimonials


Plataforma al núvol de documentació, difusió i gestió de col·leccions de patrimoni cultural.

Optimitza el flux de treball del teu equip amb Coeli.

+2M

Registres de béns

+50

Col·leccions en línia

+80

Institucions culturals

Al núvol

Accedeix al teu entorn de gestió de col·leccions patrimonials des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet

Interoperabilitat

Sincronitza la informació des de la teva base de dades d'origen en un entorn de consulta centralitzat gràcies a la nostra API Rest

Estàndards

Documenta la teva col·lecció amb rigor seguint el model conceptual basat en estàndards i vocabularis de referència internacional

Serveis

Gaudeix de l'acompanyament del nostre equip humà i l'aplicació de millores tecnològiques contínues en el teu espai de treball

Coeli és el punt de trobada per a tots els equips del sector GLAM: gestió de col·leccions patrimonials àgil i intuïtiva.

El teu patrimoni cultural és el protagonista. Ofereix-li un espai tecnològic pensat per treure el màxim partit de cada col·lecció patrimonial, optimitzant el flux de treball d’equips de museus, arxius, biblioteques, galeries d’art o xarxes.

Som experts en dades. Coeli és una tecnologia interoperable, dissenyada en base a estàndards de referència internacional i orientada a la vinculació de dades. Vols documentar, gestionar o publicar la teva col·lecció en línia?

Descobreix els nostres casos d’èxit més recents

CONTACTA'NS
Aplicació de Coeli, gestió de col·leccions per al sector GLAM

Confien en nosaltres

Coeli, productes software de gestió de col·leccions

Al núvol, per al núvol. Accedeix a la teva col·lecció des de qualsevol dispositiu quan tu vulguis.

Coeli és un servei al núvol (SaaS) que permet publicar, documentar i gestionar col·leccions patrimonials des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. Accedeix al teu entorn de treball des de qualsevol lloc i en qualsevol moment de forma remota sense necessitat de descarregar-te cap aplicació.

Descobreix les nostres solucions, que tenen noms de núvols: Coeli Cirrus, Coeli Cumulus i Coeli Cumulonimbus.

SOLUCIONS

Vols publicar la teva col·lecció en línia?

Coeli Cirrus està pensat per a la publicació de col·leccions. Si ja disposes de la teva col·lecció patrimonial documentada en una base de dades, t’oferim els nostres widgets predissenyats perquè publiquis en un sol clic i posem a disposició la nostra API perquè puguis dissenyar la teva pàgina personalitzada.

Aquesta solució inclou els següents serveis: Publicació en línia, Sincronització de dades. Descobreix totes les característiques de Coeli Cirrus aquí.

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball

Documenta i enllaça les teves dades

Coeli Cumulus està pensat per a la documentació de col·leccions. Documenta seguint els estàndards documentals (Spectrum, CIDOC-CRM, SKOS concept, Dublin Core, etc.) i enllaça amb les fonts de referència amb Linked Open Data.

Aquesta solució inclou els següents serveis: Documentació, Actius digitals multimèdia (DAM), Publicació en línia, Sincronització de dades. Descobreix totes les característiques de Coeli Cumulus aquí.

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball

Optimitza el flux de treball de l'equip

Coeli Cumulonimbus està pensat per a la gestió integral de col·leccions. Determina rols d’usuari, registra els moviments de la teva col·lecció seguint l’estàndard Spectrum i assigna tasques als teus companys d’equip. Potencia l’eficiència de l’equip en un sol sistema.

Aquesta solució inclou els següents serveis: Exposicons, Registre de moviments, Conservació i restauració, Documentació, Actius digitals multimèdia (DAM), Publicació en línia, Sincronització de dades. Descobreix totes les característiques de Coeli Cumulonimbus aquí.

Publicació en línia
Edició i enriquiment de dades
Gestió del flux de treball

Novetats