Prepara't per al canvi

Si les teves col·leccions ja estan documentades en una base de dades, només necessites exportar-les en format Excel o CSV.

Poligraf és un joc d’utilitats que t’ajudarà a vincular i enriquir les teves dades enllaçant-les amb fonts de referència internacional.

Es tracta d’un conjunt de processos semi-automàtics i supervisats que miren de vincular els termes que tu utilitzes amb els principals vocabularis de referència del sector. El nostre pacte és clar: nosaltres et fem la proposta, tu decideixes.

I no perdis el que has guanyat! Un cop finalitzat aquest procés podràs disposar de les dades en formats simples i fàcils de reutilitzar.

Prova-ho ara, les nostres eines estan disponible en obert per a tothom.


Carrega les teves dades

 • Importa les teves dades de manera simple amb fitxers Excel o CSV. Nosaltres et facilitem les plantilles.
 • En funció de la riquesa que vulguis donar al teu catàleg pots carregar un sol fitxer o bé un fitxer per cadascuna de les entitats contextuals: fitxes completes dels autors, bibliografia, exposicions, etc.
 • Puja una carpeta amb les teves imatges al nostre servidor, o si ja les tens en línia, proporciona'ns les URLs.
 • Un cop finalitzada la importació, rebràs un correu de confirmació amb un registre detallat de l'èxit del procés.
 • Afegeix o actualitza dades de forma massiva quan vulguis. Es mantindran sempre sincronitzades amb la teva base de dades d'origen.

Per més informació sobre altres connectors d’ingesta i els formats de càrrega suportats posa’t en contacte amb nosaltres.

Coeli. Importar dades

Coeli. Revisa, edita i afegeix fitxes

Revisa, edita i afegeix

Un cop tinguis les dades a Coeli podràs revisar, editar i afegir nous continguts en línia i publicar els canvis a l’instant.

 • Edita qualsevol camp
 • Modifica l'estructura dels tesaurus
 • Visualitza el registre de canvis

Actualitza o afegeix més dades quan ho necessitis, de manera que es mantindran sempre sincronitzades amb la teva base de dades original.


Publica a l'instant, allí on vulguis

T’oferim un catàleg web bàsic que et permetrà mostrar les teves col·leccions des de la teva web corporativa en forma de widgets o microsite: cerca simple i avançada, llista de resultats amb filtres per facetes que permetran refinar la cerca i fitxes de detall amb galeria d’imatges.

Posem a la teva disposició una API Rest en un format JSON simple i àgil, pensada per al desenvolupador web però mantenint el rigor i la completesa de les dades. Disposa de les següents funcionalitats:

 • Cerca a text lliure
 • Paràmetres de cerca per tots els camps
 • Paginació i ordenació dels resultats
 • Llistes de resultats facetades
 • Fitxes de detall completes

Analitza i exporta

Coeli disposa d’un panell de control que t’ofereix eines gràfiques d’anàlisi de dades per explorar mitjançant gràfics el contingut de les col·leccions.

Amb un sol clic, selecciona les peces d’un autor, d’una tipologia d’objecte o d’un interval cronològic.

Amb un segon clic, exporta els resultats en format Excel, CSV o imprimeix informes en PDF.

Genera informes en Word de manera simple i flexible. Dissenya les teves plantilles corporatives amb tota la flexibilitat que et dóna Word i extreu els informes que necessitis.